I annonssamarbete med AKADEMIKLINIKEN

Torr hud på vintern är ingen rolig historia men något vi är vana vid. Bästa ansiktsbehandlingen för torr hud ger dig fukt, spänst och "glow" på samma gång. Här hittar du den!

Det är framförallt den torra vinterluften som sliter på din hud och gör den torr och glåmig. Men också de många växlingarna mellan inne och ute, varmt och kallt. Därför behöver huden extra mycket fukt och näring så här års. Vårt bästa tips? Ska du bara välja en ansiktsbehandling i vinter är det Pure Glow Treatment du ska satsa på.

Vad är Pure Glow Treatment?

En ansiktsbehandling med Pure Glow Oil för torr och trött hud. Pure Glow Oil är en högkoncentrerad C-vitaminolja och behandlingen hämmar inflammation och ger huden lyster.

TIPS! Årets skönaste julklapp!

Ge dig själv en extra glow inför jul och nyår! Med rabattkod Bonnier20 får du 20 % rabatt på hela Akademiklinikens sortiment, till och med 31 december. Erbjudandet gäller endast vid ett tillfälle.

För vem passar Pure Glow Treatment?

Pure Glow Treatment passar alla hudtyper, även känslig hud, och är särskilt effektiv vid solskadad hud, mogen hud, torr hud eller hud som åldrats i förtid.

Akademiklinikens ansiktsolja Pure Glow Oil ger näring och fukt till vintertorr hud. Den exklusiva oljan motverkar förtida ålderstecken och stärker hudens kollagen.

Hur går Pure Glow Treatment till?

Pure Glow Treatment tar cirka 45 minuter. Behandlingen är en trestegsraket och börjar med en kemisk peeling som är utjämnande och tar bort lättare pigmentering. Peelingen är också inflammationshämmande och ger huden lyster. Därefter slussas Pure Glow Oil ner i huden med hjälp av Dermapen. Behandlingen avslutas med Pure Glow Oil och en mask.

Dermapen är en nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. I ansiktsbehandlingen Pure Glow Treatment från Akademikliniken slussas oljan Pure Glow Oil effektivt in i huden med hjälp av Dermapen. Resultatet är extra lyster för vintertrött hud!

Vilket resultat får jag av behandlingen?

Huden får ökad lyster direkt. När rodnaden lagt sig, efter några timmar, kommer du att känna att huden får en extra glow, en lyster. På längre sikt får huden också mer spänst genom ökad produktion av kollagen och elastin.
För bästa resultat rekommenderas en kur på tre till fem behandlingar med cirka två veckors mellanrum. För ännu mer information om behandlingen kolla in filmen när Irena Pozar testar Pure Glow Oil!

Psst… Så boostar du din trötta vinterhud hemma!

Pure Glow Oil och Cure Recovery Cream kan du även använda hemma mellan behandlingar för att underhålla din hud i vinter och boosta den med välbehövlig c-vitamin och näring. Här hittar du alla Akademiklinikens skönhetsprodukter!