Är du nyfiken på hur shopping redaktören på Net-a-porter tränar eller om STYLEBYs influencer Tina Lundin väljer att äta nyttigt. Varsågod, svaren får du här!

Vilken träningsform faller modeprofilerna i smaken?

SHEILA JANET – butikschef på Rika, stylist och pointer

SHEILA JANET

TRÄNING ”Min hemlighet är min mammas goda gener och dans. När jag dansar gör jag det som om det inte finns någon morgondag. Dessutom cyklar jag överallt, minst 30 minuter om dagen.”

TINA LUNDIN – bakom Letthemwearshoes

TINA LUNDIN

TRÄNING ”Jag äter väldigt nyttigt, eftersom jag både är vegan och glutenfri. Försöker hålla mig borta från tillsatt socker så mycket jag kan. Sedan springer jag cirka fem gånger i veckan. Hur långt jag springer varierar, men utöver att det är bra träning så är det ett bra sätt att stressa ner på.”

KIRI-UNA BRITO MEUMANN – konstnär

KIRI-UNA BRITO MEUMANN

TRÄNING ”Tar pilates-, yoga- och barreklasser och ser till att jag äter en balanserad kost, men jag älskar mat och tycker att man ska äta det man gillar, med måtta.”

LÄSTIPS! Kika in i konstnären Kiri-Una Brito Meumanns garderob

ANINA HEÈ – Associate Shopping Editor på Net-a-porter.com och Porter Magazine

ANINA HEÈ

TRÄNING ”Har nyligen genomgått en ryggoperation och gör styrkeövningar på en daglig basis. Den erfarenheten har lärt mig hur viktigt det är att ta hand om sig själv. Speciellt om du har ett stilla sittande jobb, då måste du balansera det med övningar. Jag går ofta och gör yoga ett par gånger i veckan och är besatt av skidåkning och snowboard. ”

TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR