Nu finns Victoria Beckhams makeupkollektion för Estée Lauder. STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn berättar vilka av produkterna du ska satsa på.

Det är svårt att tro att det tog ända tills nu för drottningen av sotade ögon, gyllene kindben och snyggaste nudeläpparna att göra egen makeup – men nu är den här! Victoria Beckham har skapat sina egna nyckelprodukter och inspirerats av de städer där hon spenderar mest tid i – London, New York, Los Angeles och Paris.
STYLEBYs Anja Skeppe Grahn om sina favoritprodukter ur kollektionen:

”Flera års sökande efter Victoria Beckhams beiga läppstiftsnyans är äntligen över för mig! ’Brazilian Nude’ ger de snyggaste kolafärgade läpparna och är ett perfekt till de sotade ögonen. Den svartskimrande sotning som är ett av Victoria Beckhams signum får man med hjälp den flytande ögonskuggan ’Burnt Anise’ och svarta kajalpennan.”

Läppstift, ”Brazilian Nude”, 430 kr. Ögonskugga, Eye Foils ”Burnt Anise”, 345 kr. Kajal, Eye Kajal Duo ”Black Saffron/Vanille”, 280 kr.

”Jag har alltid varit avundsjuk Victoria Beckhams glow och den här highlightern skapar exakt rätt lyster! Faktum är att det är en remake på en highlighter som fanns tidigare i Estée Lauders sortiment och som var Victorias favorit.”

Highlighter, ”Modern Mercury”, 560 kr.

Highlighter, ”Modern Mercury”, 560 kr.

Produkterna finns att köpa på Victoria Beckhams site. Victoria Beckham x Estée Lauder kommer till Sverige i oktober.

Lästips! Gwyneths ekologiska favoritmärke och få grundarens bästa makeuptips!