Veckans snackisar: Rei Kawakubo, Dior-köpet & Åre Sessions skidstyle!

Vi sammanfattar veckans modesnackisar åt dig så du kan gå in i den nya veckan med koll!

REI KAWAKUBO: MET-GALAN ÄR BARA ETT ÖGONBLICK BORT!

170428014623-31-met-gala-story-rei-kawakubo-wintour-bolton-exlarge-169
Carrie Rebora Barratt, Rei Kawakubo, Andrew Bolton, Anna Wintour  Courtesy of The Metropolitan Museum of Art/BFA.com

Sedan 2005 så vet alla som är något inom mode att den första måndagen i maj är dagen för Met-galan, årets stora modeevenemang. I år är temat för galan faktiskt en nu levande designer, nämligen Comme des Garçons Rei Kawakubo. Så höka framför daton när outfitsen kommer lastade – naturligtvis kommer STYLEBY utse galans vinnare. Förlorare tycker vi är så negativt och omodernt – så det struntar vi i. Men vi hoppas på att man grävt fram massor av Comme des Garçons-kreationer ur arkiven och låter dem gå på fest.

BERNARD ARNAULT: KÖPT ÄNNU MER AV CHRISTIAN DIOR

Chairman and CEO of Luxury goods group LVMH Bernard Arnault leaves after a news conference, to announce a deal to simplify Christian Dior business structure, in Paris, France, April 25, 2017. REUTERS/Stephane Mahe

Han är en av Frankrikes rikaste män som boss över LVMH-konglomeratet som äger en mängd lyxvarumärken, däribland Louis Vuitton. Redan innan hade man en del av Christian Dior och i veckan köptes ytterligare en del. The Wolf in Cashmere strikes again.

ICONA POP: VISAR SNYGG SKIDSTYLE UNDER ÅRE SESSIONS

Skärmavbild 2017-04-30 kl. 20.36.51

Hela helgen har vi önskat att vi kickstartat festivalsäsongen med Åre Sessions i, well, Åre. Icona Pop är några av dem som varit där och vi har njutit av Caroline och Ainos snygga skidstyle på sociala medier.

LÄSTIPS! Förra veckans snackisar hittar du här!

 

 

NUVARANDE Veckans snackisar: Rei Kawakubo, Dior-köpet & Åre Sessions skidstyle!
NÄSTA Veckans 7 vårnyheter – som sticker ut!