Ska du endast investera i sju plagg i vår (okej, vissa är set) – så välj dessa. Vi utlovar klassiska spelare och nykomlingar som är här för att stanna!

Vårens 7 viktigaste nyckelplagg (väl värda en investering)

Chunky sneakers

Chunky sneakern har en given plats i vårens basgarderob. Den fulsnygga skon adderar en viss nonchalans till en uppklädd outfit och passar lika bra till en mönstrad långklänning som kavaj och kostymbyxor. Här hittar du 11 par i butik just nu!

Vita skjortan

En välsittande, vit skjorta bör ha en hedersplats i varje kvinnas garderob – det finns nämligen få plagg som är så klassiska och tidlösa. Investera i en skräddad variant eller gå loss på herravdelningen för en snygg loose-fit.

LÄSTIPS! 8 stilrena vita skjortor (ett måste i basgarderoben!)

Denim 2.0

De supersmala jeansen har hängt med länge och nu är vi redo att byta ut dem mot mer avslappnade par. Tänk denim 2.0 – bara fantasin sätter gränser! Raka, vida, tvåfärgade, mörka eller ljusa – hitta ett par som känns ”du” – och våren är räddad.

Trenchcoaten

En beige trenchcoat går aldrig ur tiden – men i vår är den hetare än någonsin. Den klassiska kappan fungerar till allt – spetsiga boots som sportiga sneakers – så se till att investera i en variant som du faller för. Tänk gärna aningen oversize och stilrena detaljer.

LÄSTIPS! 20 ursnygga vårkappor (som klarar STYLEBYs hårda stilkrav)!

Lavendelfärgade koftan

En av de starkast lysande färgerna på paletten i vår är ljuva lavendel. En lavendelfärgad kofta sätter sprätt på vårkänslorna samtidigt som den håller kylan borta! Här hittar du 11 plagg i lavendel.

Rutiga setet

Låt det rutiga setet bli till din vardagsuniform. Bekvämt, stilrent och snyggt – ett givet val när du vill ha lite extra power-känsla på jobbet.

Blommiga långklänningen

En lång, blommig klänning är väl värd att investera i vår då den både passar över jeansen när det är lite kyligare, eller till bara ben och sling-backs när vädret tillåter.

LÄSTIPS! 5 trendplagg från 2017 du borde behålla i år

TIPS! STYLEBYs BEAUTY BOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR

foto IBL