Fixa vårens trendfrisyr redan nu! Låga, strama uppsättningar, flätor och hästsvansar var jämte den naturliga texturen den tydligaste skönhetstrenden under modeveckans första dag. Vi ger dig knepen till hur du samlar ihop håret på snyggaste sättet.

Trendspaning från modeveckan vår och sommar 2018: Låga håruppsättningar

Trendspaning Fashion Week Stockholm

Stylein SS18

När modellerna på Stylein seglade fram på catwalken var det inte bara de vackra, stilrena plaggen vi avundades – den svala, strama frisyren var verkligen pricken över i. Hårstylisten Kristina Wolff använde produkter från Kevin Murphy backstage.

Trendspaning Fashion Week Stockholm

Stylein SS18

För att skapa en frisyren själv behöver du eventuellt lugna din textur med ett utslätande schampo och balsam. Preppa sedan håret med en stylinglotion med anti-frizz effekt. Föna håret och platta till det med en tång. Borsta håret slätt, samla ihop det i nacken och fäst med en snodd. På Stylein använde hårstylisterna smala gummiband som de knöt fast, men hemma rekommenderar vi högkvalitativa snoddar som Blax. Borsta hästsvansen, snurra håret och fixera med hårspray. Fäst tofsen i nacken med ytterligare en snodd och spraya igen.

Trendspaning Fashion Week Stockholm

Stylein SS18

Fläta tofsen istället och du har fixat By Malina-looken. Ännu enklare blir det om du behåller den låga hästsvansen – en frisyr (kanske världens bästa frisyr) skymtades även hos Busnel och Rodebjer.

Trendspaning Fashion Week Stockholm

By Malina SS18

Mer updates från Fashion Week Stockholms första dag hittar du här, spana även in STYLEBYs exklusiva influencerbrunch på Strand Hotell i Stockholm här!

NUVARANDE Trendspaning från modeveckan: Låga håruppsättningar
NÄSTA SMYGLÄSNING av nya numret – se vilka som var på plats