I annonssamarbete med HYSTERIA BY HAPPY SOCKS

Trendigt hösten 2017: Färgglada strumpor!

Strumpor – helst ska de vara neutrala eller gömda under ett par byxor. Men vad händer om man gör precis tvärtom? I höst följer vi trenden och låter strumporna ta över som en färgsprakande detalj i vår outfit till vardag och fest med Hysteria by Happy Socks!

Strumpor Happy Socks

Happy Socks
För inte längesen kallades kvinnor hysteriska om de agerade utanför normen. Hysteria by Happy Socks ser kvinnor som vågar uttrycka sig och sin originella stil som ett tecken på styrka, och tror på deras fullständiga rätt och frihet att uttrycka sig själva hur de än vill.  Hysteria hyllar det personliga uttrycket och de som vågar uttrycka sin originella stil – och ser det som ett tecken på styrka!

Höstens hetaste färger
Med strumpor i färger som oliv, olika nyanser av blå och bourgogneröd landar Hysteria-strumporna perfekt i höstens trendiga färger och vi får en känsla av färgglada höstlöv och sköna promenader i en stadspark. Vill du hellre längta till våren finns också färgkombinationer som puderrosa, petrolblå och brandgult.

Färgglada strumpor

Genom att sätta färg på den annars mörka årstiden kan du sprida stilfull glädje till din omgivning och dig själv!

artikel_happySocks_03

Kollektionen inspireras av arkitektur från 1900-talets mitt och finns i många modeller och kvaliteter.

Designer med känsla för trender

Paula Maso är formgivare och designer. Hon kommer från Caracas i Venezuela. 2016 blev hon Hysterias chefsdesigner, parallellt med sin roll som konceptdesigner för Happy Socks. Med Hysteria vill hon ge nytt liv till en ofta bortglömd accessoar och inspirera strumpbäraren till att experimentera med stil. Kollektionen leker med upplevelsen av vad kvinnlighet kan vara, vilket syns tydligt i bilderna här!

Hysteria tror på att strumpor har en ännu större potential än vad som idag ges utrymme för, både som moderiktig detalj, men också för att förstärka personliga uttryck, och tog därför fram starkt färgglada och kvalitativa accessoarer som förstärker den personliga stilen. Inspireras av designen och hitta ditt favoritpar här. Varje par kostar mellan 120-130 kronor.

Webbshop: happysocks.com/hysteria