I annonssamarbete med PANDORA

Den bästa julklappen är den som ger stilen det lilla extra. Här är våra smyckesfavoriter och julklappstips som passar alla.

Att hitta den perfekta julklappen kan vara en utmaning, men ett smycke är alltid en uppskattad och minnesvärd gåva. En elegant berlock till svärmor, trendiga ringar till syster, eller varför inte passa på att göra en egen önskelista …? Låt dig inspireras av våra lyxigaste julklappstips!

• Stilrent

Ett smycke med trendiga detaljer är perfekt att skriva upp på önskelistan. Accessoarer som förhöjer din vardagslook utan att ta över är ett bra vardagsknep. Vad kan vara lika tidlöst och stilrent som pärlor i olika former?

pandora_till_migNY

1. Örhängen i roséguld, med sötvattenspärla, 949 kr. 2. Örhängen i sterlingsilver, 399 kr. 3. Halsband i sterlingsilver, med sötvattenspärla, 749 kr. 4. Ring i sterlingsilver och sötvattenspärla, 549 kr.

• Lyxigt

Här är något för den som är svag för glitter och glamour. Ett exklusivt smycke som sticker ut ger en lyxig känsla till looken. Gnistrande stenar och vackra detaljer kommer göra succé till julens alla högtider.

pandora_till_svarmorNy

1. Ring i sterlingsilver, med kubiska zirkoner, 599 kr. 2. Berlock i sterling silver och olika ädelstenar, 749 kr. 3. Örhängen i roséguld, med kubiska zirkoner, 599 kr. 4. Silverhalsband med stjärnor och måne, med kubiska zirkoner, 949 kr. 5. Halsband i roséguld, med sötvattenspärla, 1899 kr.

• Trendigt

Har din syster koll på det allra senaste? Köp ett smycke som går att kombinera. Flera ringar i olika storlekar och utföranden har fortfarande hög trendfaktor. Eller ett par örhängen som förhöjer en enkel och stilsäker look?

pandora_till_systerNY2

1. Långa örhängen i sterlingsilver och silikon, 549 kr. 2. Roséguldsring med sötvattenspärla, 749 kr. 3. Ring i sterlingsilver, 449 kr. 4. Ring i sterlingsilver, med kubiska zirkoner, 899 kr. 5. Halsband i sterlingsilver, 599 kr.

Stylingtips: Matcha udda ringar och bär dem samtidigt, på olika fingrar. Då höjer du modegraden i din look.

• Med julkänsla

Det finns givetvis ett smycke för den som är tokig i allt som hör julen till. Ett armband med vackra och lekfulla berlocker med jul- och vintertema funkar varje år. Det fina är att det kan bli en återkommande present med en ny berlock varje år.

pandora_till_mammaNY

1. Halsband i sterlingsilver, med hänge med kubiska zirkoner, 1099 kr. 2. Berlock med tomte och polkagris, i sterlingsilver, 549 kr. 3. Roséguldsfärgad berlock i form av en ren, 549 kr. 4. Berlock i sterlingsilver, med ädelstenar, 549 kr. 5. Armband med berlocker med kubiska sirkoner, i sterlingsilver, 1946 kr.

• Till kärleken

Till någon du bryr dig är ett symboliskt smycke den allra bästa julklappen. Ett vackert hjärta som örhänge eller berlock till halskedjan visar hur mycket personen betyder för dig.

pandora_till_kompisNY

1. Armband i sterlingsilver, med berlock i roséguld och kubiska zirkoner, 1098 kr. 2. Halsband och guldörhängen med hjärtformat hänge i guld och kubiska zirkoner, 1997 kr. 3. Hjärtformad guldberlock för armband i Reflexions kollektionen, 449 kr. 4. Guldberlock med hjärtan, 2699 kr. 5. Hjärtformad berlock i roséguld, 349 kr.

Önskar du fler julklappstips? Pandora erbjuder ett stort sortiment där du hittar smycken vare sig du är på jakt efter något enkelt och stilrent eller mer bling bling.