De har utseendet som jobb. Nu avslöjar toppmodellerna sina salongsfavoriter i Sverige och världen över. Här får du ta del av några av världens toppmodellers insidertips.

Toppmodellerna avslöjar sina salongsfavoriter:

Frida Gustavsson, modell:

”För ansiktsbehandlingar går jag hos Eva Bouvin, hon är världens bästa! Jätteduktig hudterapeut och hon gör även alla på Operan; dansare, artister och en massa sportstjärnor – helt enkelt många som svettas mycket under starka lampor med mycket smink. Där gör jag ansiktsbehandlingar med Excuviance.” — Eva Bouvin, Stockholm, Bouvinskincare.se

Toppmodell Frida Gustavssons salongsfavoriter

Natasha Poly, modell:

”Håret är väldigt viktigt i mitt jobb så jag tar noga hand om det. Hårstylisten Luigi Murenu klipper håret när vi ses på jobb, och jag går till Salon Christophe Robin i Paris för att blondera det. Eftersom jag bleker håret så vårdar jag med inpackning från Kérastase.” — Salon Christophe Robin, Christophe-robin.com

Toppmodell Natasa Polys salongsfavoriter

Suki Waterhouse, modell:

”Pappa har en hudvårdsklinik i London – jag är lyckligt lottad! Jag tömmer kliniken på produkter, speciellt HealGel, och kräver ansiktsbehandlingar varje vecka. Favoriten är en hyaluronsyrebehandling som är perfekt efter en lång flygning. Jag har också en hudterapeut i Los Angeles som Rosie Huntington Whiteley rekommenderade. Hon heter Shani Darden och gör behandlingar hemma hos sig. Jag har precis gjort en, det var fantastiskt. Hon rekommenderade även retinol så nu har jag börjat använda det.” — Waterhouse Young Clinic, London, Waterhouseyoung.com — Shani Darden, Los Angeles, Shanidarden.com

Toppmodell Suki Waterhouses salongsfavoriter

Caroline Winberg, modell:

”Mitt hår stylas hårt i jobbet och jag vårdar det med Redken All Soft och olja från Kérastase i topparna. För riktigt lyxig ansiktsbehandling är det Tracie Martyn i New York som gäller. Om jag har tur ger hon mig en ’red carpet facial’. Jag unnar mig massage väldigt ofta, är jag i Stockholm går jag till Sturebadet, och befinner jag mig utomlands försöker jag hitta ett Bliss Spa. För manikyr och pedikyr går jag till Spa Belles i NYC och väljer oftast naturligt, rosa lack från Essie.”  — Tracie Martyn, New York, Traciemartyn.com — Sturebadet, Stockholm, Sturebadet.se — Bliss Spa, Blissworld.com — Spa Belles, New York, Spabelles.com

Toppmodell Caroline Winbergs salongsfavoriter

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

foto IBL

NUVARANDE Toppmodellerna avslöjar sina salongsfavoriter
NÄSTA Chanels första exklusiva beautybutik är öppen – se bilderna från kvällen här!