Toppmodellen Andreea Diaconu är aktuell i Mangos sommarkampanj som plåtades på Mallorca i Spanien och STYLEBY fick ta del av hennes bästa sommartips!

Toppmodellen Andreea Diaconu delar sina bästa sommartips!

”Andreea Diaconu frontar Mangos sommarkampanj som plåtas på Mallorca i Spanien.”

Hur var plåtningen? ”Vi plåtade när det inte var säsong, så ön var i princip tom, vilket var fantastisk och platsen vi plåtade på var så vacker.”

Vilka är dina 3 favorit produkter ur kollektionen?”Mina 3 favoriter är klänningen, hatten och väska!”

Vad är den perfekta semestern? ”Jag gillar att surfa – så bra vågor och en bok är allt jag behöver. De är också trevligt att köra runt och hitta nya platser.”

Vilken är den perfekta boken att läsa i sommar? ”Jag älskar Sour Hearts av Jenny Zhang. Alice Walters noveller för korta stunder i skuggan och Brautigan och Sedaris för skratt. Jag vill läsa ‘The Secondtime: The last of the Soviets’ och Williams Fennings senaste bok, titel kommer jag aldrig ihåg… något med diamond…”

”Charlee Fraser & Andreea Diaconu.”

Vilken sinnen påminner dig om sommaren? ”Zink, vattenmeloner, grodor och syrsor.” 

Vad skulle du ta med till en öde ö? ”Svampar och en machete? Eldstart? Får jag ta med flera saker?”

Vad finns i den perfekt packade resväskan?”Baddräkt, solglasögon, en lös vit bomullsskjorta och byxor. Silkebyxor för fancy kvällar och en spagetti-topp. En rolig rock. En hatt, en återanvändbar vattenflaska och en massa böcker.”

”Andreea Diaconu, Charlee Fraser, Ollie Edwards, Alexis Petit.”

Hur ser din skönhetsrutin ut under sommaren? ”Jag älskar solskydd från Raw Elements och Oshan Essentials ‘Post Sun Serum’ och skrubb. Sen försöker jag alltid använda hatt även i vattnet, jag älskar att simma.”

Mangos sommarkampanj finns tillgänglig i butik och online från och med den 24 april. 

fotograf Dan Martensen 
stylist Elodie David 

Psst! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox – mer information hittar du HÄR!