Mikaela Hållén visar viktiga hösttrender live!”

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES NYA MODEFESTIVAL den 21 oktober på Stockholm Waterfront. Här får du veta vad som händer i STYLEBYs reg, där bland annat Mikaela Hållén, stylist, stylar FAB:s modevisning och håller dessutom i en stylingworkshop i STYLEBYs monter.

MODEVISNING & STYLINGWORKSHOP 

Sweden-Fashion-&-Beauty-Day_Mikaela-Hållén_1

 Mikaela, du jobbar dubbelt på FAB – hur ska du hinna?  
”Jag har förberett mig under en lång tid och peppat inför detta i flera månader så nu känner jag bara – NU kör vi. Det ska bli så kul!”

Berätta lite om vad vi kan förvänta oss från visningen? 
”Jag kommer visa tre stora trender som jag tycker att du ska satsa på till höst och vinter, en av dem är silver. .Resten får ni se på plats!

Berätta om workshoparna du ska göra? 
”Under workshoparna hamnar styling i fokus. Jag kommer bland annat visa hur man stylar ett och samma plagg på olika sätt men också dela med mig av enkla stylingknep som du kan använda i vardagen. Då kommer jag även ha med mig min vän och numera bloggkollega på STYLEBY.nu, Chanelle, som modell. ”

Vad är det roligaste med att göra det här på en scen – du har tidigare varit en av föredragshållarna på STYLEBY Trend Talks? 
”Att prata inför folk som är genuint intresserade. Efter Trend Talks var det flera kvinnor som hörde av sig till mig på Instagram och sa att de blivit inspirerade av min workshop. Det gjorde mig så glad! Jag insåg att det verkligen finns ett intresse för att lära sig mer om mode och styling IRL, tillsammans med andra.”

_001_56

Vad tycker du är det bästa med att modeintressade får en ny anledning att samlas och frossa i mode? 
”Gemenskapen! Jag blir lycklig bara av tanken på alla kvinnor som kommer vara där för att inspireras av varandra och ha kul tillsammans. Även om jag har ett pressat schema under FAB Day så hoppas jag att jag också hinner gå runt och träffa folk, samla på mig ny inspiration och såklart, hänga i Vestiaire Collectives shop.”

Har du bestämt vad du ska ha på dig? 
”Nej, men nu har jag äntligen en anledning till att shoppa något nytt, hehe. Jag är lite sugen på ett par gula (!) byxor från Louis Vuitton som finns på Ebay… Kanske blir det dem? We’ll see!”

Visning och stylingworkshop är tillgängligt för alla besökare.

Psst…Du har väl inte missat att den skandinaviska stilikonen och superinfluencern Pernille Teisbæk tar flyget från Köpenhamn för att under en liveintervju med Jonna Bergh lära dig allt om skandinavisk stil. Hon signerar även sin bok ”Dress Scandinavian” i STYLEBYs monter.

ny I samarbete (3)

NUVARANDE Mikaela Hållén visar viktiga hösttrender live!”
NÄSTA Gun (77 år) frontar IDA KLAMBORNs höstkampanj