Hanna MW lär dig styla med färg!

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT! Den 21 oktober drar Sveriges nya modefestival igång på Stockholm Waterfront. Här får du veta vad som händer i STYLEBYs regi, där bland annat Hanna MW, stylist, håller en stylingworkshop i STYLEBYs monter.

Sweden Fashion & Beauty Day: ”Hanna MW lär dig styla med färg!”

Hanna_MW_Style_med_färg

Hanna, berätta om workshopen du ska göra!
Hanna MW: Jag ger mina bästa tips kring hur man stylar och bygger en garderob med mycket färg. Det blir även prat om säsongens färgkombinationer, mönster-mix och att styla ton i ton. Visar även stora delar av min personliga garderob men ger också tips på färgstarka plagg i butik just nu!

Vad tycker du är det bästa med att modeintresserade får en ny anledning att samlas och frossa i mode?
Hanna MW: Att innehållet kommer att vara varierat och att jag i och med de verkligen tror att alla kommer bli inspirerade. Ska bli så kul att möta och prata med alla som kommer vara på plats.

Hanna_MW_Style_med_färg

Vad säger du till dem som har klädkris inför FAB-day?
Hanna MW: Klä er i de som ni är mest bekväma i, de ger alltid en speciell utstrålning som slår vilken trendiglook som helst.

Har du bestämt vad du ska ha på dig?
Hanna MW: Något färgglatt i alla fall, men exakt vad har jag inte spikat. Jag är väldigt mycket för att vakna på morgonen och se vad jag får för feeling för dagens look.

Psst…Du har väl inte missat att den skandinaviska stilikonen och superinfluencern Pernille Teisbæk tar flyget från Köpenhamn för att under en liveintervju med Jonna Bergh lära dig allt om skandinavisk stil. Hon signerar även sin bok ”Dress Scandinavian” i STYLEBYs monter. Det och mycket mer!

NUVARANDE Hanna MW lär dig styla med färg!
NÄSTA PR-proffset Camilla Modin Djanaieff: ”Baskern har banat väg för min franska stil”