STYLEBY frågade supermodellen Elsa Hosk hur hon tar hand om både sin hud och sin kropp!

Supermodellen Elsa Hosks skönhetsrutin

Elsa Hosk vad är viktigt i din hudvårdsrutin?

Elsa Hosk: ”För mig handlar det om att ha en bra grund, så jag fokuserar på sömn, att dricka mycket vatten, äta näringsrik mat, röra på min kropp så att jag får endorfiner och ett glow. Det är en kombination av bra produkter och att ta hand om sin hud från insidan.”

Elsa_Hosk_Supermodell_modell

På vilka sätt tar du hand om huden mer än med hjälp av hudvård?

Elsa Hosk: ”Jag går nästan aldrig till skönhetssalonger. Om jag någonsin får en finne har jag en speciell kräm som torkar ut. Ibland gör jag Oxygene-behandling och just nu har jag börjat med Cryotherapy, som ska vara riktigt bra för huden.”

Det är när du fryser kroppen?

Elsa Hosk: ”Ja. Jag gillar det. Tror det är en skandinavisk grej, man är van vid att det är kallt. Jag känner mig helt bekväm i det. Första gången jag testade Cryotherapy klarade jag tre minuter, vilket är max – alla var väldigt -imponerade! Nu har jag gjort det en hel del och vill göra det hela tiden. Det ska tydligen föryngra huden och alla möjliga saker.”

Elsa_Hosk_Supermodell_Modelll_Victoria Secret

Äter du några kosttillskott?

Elsa Hosk: ”Ja, jag försöker äta vitaminer, speciellt när jag har flugit mycket. Jag äter även järntabletter, jag är precis som många andra kvinnor och behöver lite extra. Jag gillar att ha kosttillskott i mina smoothies och det blir oftast probiotika, maccapulver och linfrön som är bra för hjärnan och nervsystemet och är ett bra mättat fett!”

Hur återhämtar du dig efter stress?

Elsa Hosk: ”Genom andning och meditation. Ibland är jag stressad, speciellt när jag måste prata inför folk vilket gör mig riktigt nervös, och då försöker jag att ta djupa andetag och hålla båda fötterna på jorden och inse att ’det här är jag, detta är den jag är och det är grunden’. Det har hjälpt mig en hel del. Men det är verkligen svårt i dag, det finns så många hälsofrågor som kommer från stress. Alla talar om vem vi ska vara och hur vi ska se ut, allt detta – det sätter sig i huvudet. Jag tror att många skulle inse fördelarna genom att meditera morgon eller kväll.”

Elsa_Hosk_Supermodell_Victoria Secret

Du har tidigare berättat att du slutade dricka alkohol. Är du fortfarande helnykterist?

Elsa Hosk: ”Ja, jag är fortfarande helnykterist. Det har helt förändrat mitt liv. Jag är så stolt över det, och jag skulle aldrig ha det liv som jag har just nu om jag drack.”

Vad tycker du är de största fördelarna med att aldrig dricka?

Elsa Hosk: ”Jag var tvungen att bli vän med mig själv och inse att det enda jag har är mig själv, inget annat att luta mig emot. Det är viktigt att veta att det är absolut möjligt att ha ett liv utan att dricka alkohol. Jag tror inte alla vet det, jag visste inte det. Jag visste inte heller att det finns många där ute som är nyktra och som har underbara liv, skrattar, går ut och dansar. Man kan göra alla dessa saker, det gäller bara att hitta sitt sätt att göra det på.”

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

foto IBL
NUVARANDE Supermodellen Elsa Hosks skönhetsrutin
NÄSTA 13 gånger svenska modellen Oumie Jammeh ägde catwalken!