Styleheroine listar sina drömdestinationer (Kambodja är en favorit)!

Superinspirerande Evangelie Smyrniotaki, mer känd som Styleheroine, checkar in på sina drömdestinationer – och vi följer med.

Mitt hjärtas resor:

Angkor Wat, Kambodja. ”Den här platsen har flest religiösa monument i hela världen och är i mina ögon ett arkitektoniskt mästerverk. Ljuset och naturen som omsluter templen är helt otroliga. Skönheten är överjordisk, det går nästan inte att ta in.”

Bora Bora, Franska Polynesien. ”Paradiset på jorden. Stilla havets vatten är kristallklart här och djurlivet i havet är helt magiskt och i mitten av laguner finns stora vackra berg (som jag kallade dem).”

Resmålet som överraskade … Kambodja. ”Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara ännu vackrare än på bilder jag sett. Dessutom med så underbara människor.” J
Jag återvänder till
… Bangkok, Thailand. ”Jag älskar den här staden och återvänder minst en gång om året. En bra mix av stad och kultur.”
Min favoritstad …  Hongkong, Kina. ”Jag älskar att besöka The Landmark Mandarin Oriental när jag är där.”
Inspirerar mig … Maldiverna. ”Du är i en magisk miljö och lyssnar enbart på ljudet av vågor långt borta och har all tid i världen att tänka, tänka ännu mer och bli inspirerad.”
jag vill åka till … Australien. Har inte varit där och vill se Stora barriärrevet med egna ögon.”

Lästips! Stylebops modechef Leila Yavari listar sina 3 hotspots i Thailand här!

Alltid med i resväskan: Vice-glasögon ”Min hy tillåter inte solbränna så detta är ett bra skydd.” från Mykita x Bernhard Willhelm, 4 420 kr.  Kortisonkräm ”Jag är allergisk mot mycket och detta är en livräddare.” Fenuril, 59 kr. Baddräkt”Jag bär den även kvällstid som en body tillsammans med highwaist-byxor.” H&M, 299 kr.

3 favoriter  i Kambodja:

1.Ta Prohm-templet. ”Ett underverk, om du frågar mig. Här spelades ’Tomb Raider’ in. Jag har aldrig sett något liknande, gamla tempel som träden tagit över. Mindblowing!”

2. Angkor Wat-templet. ”Bästa tiden att besöka det är när solen går ner. Det är alldeles för hett dagtid och som vackrast i skymningen.”

3. Spåkvinnorna. ”De finns överallt och jag vet helt ärligt inte om jag kan rekommendera dem – förmodligen är det slöseri med tid och tomma löften. Men tänk om jag har fel!”