På omslaget för STYLEBYs höstmodenummer ser du modellen Maeva Giani Marshall – men visste du att hon kan härma Chewbacca perfekt? Och att hon inte alltid har så bra självförtroende som man skulle kunna tro. Möt Maeva.

Styleby sb1853 high

Maeva, har du någon hemlig talang?
”Ja, jag kan härma en säl, eller Chewbacca, helt perfekt!”

Om du hade en superkraft, vilken skulle du önska att det var?
”Att kunna förvandla mig till vad som helst.”

Vad värdesätter du högst i din gardrob?
”En väska jag fått av mamma. Det är en JC de Castelbajac täckt av paljetter.”

Vilket är ditt kaftdjur?
”En T-rex baby!”

Download

Ur nya numret av STYLEBY som finns i butik nu!

 

Bästa selfie-tipset?
”Bra vinkel, bra ljus och ner med hakan!”

Tips för att bli bra på bild när någon annan håller i kameran?
”Där har jag kanske inte så mycket fler råd än att du ska vara dig själv, le och inte bry dig så mycket om hur du ser ut.”

Om du vore en låt, vilken skulle det vara?
”’Chan Chan’ med Buena Vista Social Club.”

Bästa gåvan du fått av en designer?
”En hel look från Calvin Klein.”

 ken0502

På catwalken för Kenzo SS19.

Vad använder du för nagellacksfärger?
”När du har en bränna så gillar jag mörkt röd, nästan svart. Annars: Bara ett top coat.”

Har du något partytrick?
”Jag kör ’milly rock’ så fort jag kan och det brukar få fart på folk och det tar inte lång tid förrän alla gör det ihop!”

Bästa giget du varit på?
”Min kompis Yves gig i New York, speciellt när han spelade ’Savage”!”

Tipsa om ett album du älskar!
”’The World is Yours’ med Rich The Kid, utöver det alla Drakes album. Det finns Drake-låtar för varje humör, situation … ”

Vem är din wing woman?
”Det är till 100 procent min mamma. Alltid.”

4446b852c3cfd0c901f489dacc8bd4aa

Ellery resort 2019 lookbook

Vad gör du om fem år?
”Jag hoppas att min karriär gått bra, och att jag kan lägga ännu mer tid på att bocka av saker på min bucket list – som är låååååång. Några exempel: Bygga ett hus till mormor, resa överallt, besöka lasarett och samtala med människor som inte mår så bra, besöka lander där människor hard et svårt, hoppa fallskärm, se norrsken … ”

Gillar du ditt namn?
”Ja, jag har alltid gillat det, det är inte så många som heter som jag. Jag gillar även mitt andra namn, Nikita.”

Vad tycker du egentligen om ditt STYLEBY-omslag?
”Ska jag vara ärlig så tvivlar jag mycket på mig själv. Jag har inte speciellt bra självförtronde, och det har inte blivit bättre med all denna sociala media där man blir bedömd hela tiden. Jag är faktiskt inte så van att se mig själv på det här sättet – jag tror Philip (Messman, fotograf) tog den här bilden när jag inte riktigt var beredd så jag är väldigt naturlig, jag poserar inte, jag bara står där, hahaha. Jag frågade faktiskt min familj och vänner vad de tyckte och efter att ha hört alla de fina saker de sa så tänkte jag först ’yeah, de har ju rätt, jag gjorde ett bra job, jag ska vara stolt’. Och så tänkte jag ’tjejen, du ser faktiskt ut så här även om det inte är din favoritvinkel – det är så här du ser ut!’.”

Off White Pre Spring 2019.

När känner du dig som vackrast då?
”Sedan jag lärde mig att acceptera mig själv som jag är så tror jag att jag försöker känna mig lite vacker varje dag. Men allra vackrast känner jag mig när min pojkvän tittar på mig när jag gör mig i ordning eller när jag bara pratar. Han kan bara börja stirra på mig och avbryta mig och säga att jag är det gulligaste han någonsin sett.”

Har du något motto?
”Jag har faktiskt flera, försöker hitta ett motto att leva efter varje dag. Men det viktigaste är att ’den största kärleken är den du känner till dig själv’. Det är liksom grunden för allt.”

Tips! Highlights ur nya numret av STYLEBY som frontas av Maeva!

Sweden Fashion & Beauty Day 2018

Sweden Fashion & Beauty Day 2018