STYLEBYs stilsäkra influencer Tina Lundin bakom (Letthemwearshoes) är på plats under modeveckan i New York och vi hänger såklart med - inspireras och njut av hennes första dagar under New York Fashion Week.

”Min packning inför NYC, tror jag behöver hjälp…”

Bild 1

”Första stoppet på veckan var Céline som bjöd in till Champagne för att  skåla in deras nya väggmålning.”

Bild 2
bild 3

”NYFW dag 2. Jag har på mig Céline, vintage Levi’s 501 och min vintage Hermes Kelly väska.”

Bild 4

”Beaufille hade en jättefin presentation. Kul att på känna på kläderna lite och älskar den röda färgen. Och älskar deras hår-stylingen! Vart får man tag på detta spänne???”

bild 6

Bild 5

”Creature Of The Wind gillade också rött!”

Bild 9

”Champagne lunch på bästa Cafe Select.”

bild 7

”Tibi skapar habegär i form av denna blazer!”

bild 8

”NYFW dag 3. Jag har på mig Céline topp till tå plus min Kelly!”

Bild 10

”På väg till Alexander Wang. Han kallar det #wangfest och det var absolut mer fest än visning!”

IMG_5535

”Rött och Rosa dominerar i vår! Här hos grymma Sies Marjan, rosa set hos Fenty x Puma by Rihhanna och en massa rött på Area’s visning.”

IMG_5756
IMG_5753
IMG_5754

”Champagne på The Standard!”

IMG_5755

Tina bjuder på mer uppdateringar från modeveckan inom kort, tills dess hittar du hennes blogg här och fler modeuppdateringar från New York Fashion Week hittar du här! Och missa inte att säkra din biljett till Sweden Fashion & Beauty Day den 21 oktober genom att klicka på bilden! Vi ses där!

FAB_banner_mobile