STYLEBY Trend Talks: Sätt ihop en festoutfit som en stylist!

STYLEBY Trend Talks är tillbaka med en späckad kväll i Stockholm. Varmt välkommen att bli inspirerad!

Säkra din biljett här!

Den 17 november arrangerar vi årets avslutande STYLEBY Trend Talks. Bland de inspirerande punktera hittar du en intervjustund med Elin Kling, STYLEBY Beautypodd live på temat fest och chefredaktör Jonna Bergh rapporterar från höstens mode och vårens nya tender. Det blir en helkväll – vi hoppas att du kommer! Du får såklart en dignande goodiebag med dig hem och god mat och gott vin på plats. Utöver detta kommer vi att hålla en stylingworkshop på scenen. Cicceron är STYLEBYs stylist Mikaela Hållén.

redval_sb1645

Mikaelas feststyling ur senaste STYLEBY

Mikaela, du ska hålla i en stylingworkshop på scenen. Vad tänker du bjuda på (ämne)? ”FEST! FEST! FEST! Jag kommer prata festlooker: Vilka plagg du inte får missa och hur du stylar dem på olika sätt!”

Tror du att publiken kommer att plocka upp några hemliga stylisttrick? ”Absolut! Jag har en lång lista med stylingtrick som jag använder både till min egen stil och när jag stylar andra – den tänker jag dela med mig av.”

Vad är det nya för säsongen i fråga om feststyling? 
”Att inte vara ’för’ uppklädd. Klä antingen upp dina myskläder eller ner dina finkläder är mitt knep, då får du en fin balans. Den här säsongen kommer platta skor helt klart före de med klack! Sen tycker jag alltid att det är de små detaljerna som gör skillnad – just nu ser vi mycket fokus på örhängen.”

Hur klär du dig själv till fest? 
”När jag och min syster gick ut senast frågade hon mig om jag verkligen skulle ha på mig mina pyjamasbyxor … Haha! Och nej, jag hade inte glömt att byta om. Jag kör medvetet ’all in’ på myslooken som jag med enkla stylingknep får att kännas lite lyxigare och festligare.

Är du peppad inför Trend Talks? ”Ja, rå-pepp! Jag var där på förra Trend Talks och det var så himla kul och härlig stämning. Jag älskar festligheter mitt i veckan. Får jag ha pyjamas på mig?”

STYLEBY Trend Talks – mer info här –  arrangeras i Hörsalen på Kulturhuset i Stockholm den 17 november kl. 18-ca 21.30. Biljetter hittar du här!