Låt oss presentera STYLEBY Style Edit - ditt nya trendmagasin!

 

STYLEBY Style Edit – ditt nya trendmagasin!
STYLEBY Style Edit - ditt nya trendmagasin!

Älskar du STYLEBY så älskar du mode, skönhet och trender. Nu ska du få ännu mer av den varan – med start i april kommer årligen fyra nummer av STYLEBY Style Edit – ett digital publikation som helt fokuserar på trender från catwalken och som skickas till våra prenumeranter.

”Det är främst tre anledningar till att vi nu kommer att producera ännu mer mode- och skönhetshärligheter från STYLEBY. Dels vill vi ge våra prenumeranter en present – eller snarare fyra! – dels vill vi dryga ut väntan mellan varje nummer av STYLEBY … Och sen tycker vi det är så himla roligt att göra den här typen av trendsammanställningar”, säger Jonna Bergh, STYLEBYs chefredaktör. 

STYLEBY Style Edit

Första utgåvan kommer i april, och året bjuder på ytterligare tre utgåvor: I juli, oktober och december.

”Jag är säker på att STYLEBYs prenumeranter inte direkt tackar nej till ännu mer mode och jag ser fram mot att få jobba fram de här trendmagasinen”, säger Jonna. ”Första numrets rubrik är inte satt ännu, men en inte alltför kvalificerad gissning är att den kommer handla om sommarens härliga mode och alla de sköna trender det bjuder på.”

Vill du prenumerera på STYLEBY och vara en av dem som får STYLEBY Style Edit samt en lyxig gåva? Klicka här så löser du det!

Läs mer om nya numret här!

foto JASON LLOYD-EVANS 

NUVARANDE NYHET! Låt oss presentera STYLEBY Style Edit – ditt nya trendmagasin!
NÄSTA Chefredaktören: ”Budgetlook med riktigt vassa & färgglada accessoarer”