Ett nytt nummer av STYLEBY:s digitala trendmagasin STYLBY Style Edit är snart här!

I våras kom första numret av STYLEBYs nya digitala trendmagasin STYLEBY Style Edit. Magasinet är endast tillgängligt för STYLEBYs prenumeranter och är helt gratis.
”Vi ville helt enkelt ge de som prenumererar på STYLEBY något extra och efter att ha frågat runt lite om vad man som prenumerant ville ha så var svaret entydigt: De vill ha mer STYLEBY – så vi lyssnade på det och skred till verket”, säger chefredaktör Jonna Bergh.

Det andra numret av STYLEBY Style Edit är vikt till höstens trender (som du även kan läsa om i det nummer av STYLEBY som är ute nu).
”Det är roligt att genom STYLEBY Style Edit kunna gå ännu djupare in i höstens trender och även ladda på med massor av streetstyleinspiration”, säger Jonna.

Vill du också vara en av de lyckliga som får STYLEBY Style Edit fyra gånger per år? Då ska du börja prenumerera, här hittar du ett fint erbjudande, och genom att göra det får du många andra förmåner: Billigare pris, levererat hem till dörren, inbjudningar till smygläsningar och kundkvällar, rabatter och andra bra erbjudanden.

Är du prenumerant så får du ett mail som berättar när STYLEBY Style Edit finns att ta del av. Trevlig läsning!

Psst! Du vet väl att du även kan prenumerera på vår Beauty Box? Superfina produkter till ett superpris – genom att prenumerera missar du inte en enda box! 

NUVARANDE Snart – ett nytt nummer av STYLEBY:s digitala trendmagasin!
NÄSTA Rodebjers höstkampanj är här!