STYLEBYs omslagsmodell Maeva Giani Marshall tipsar om sina fem favoritproukter inom beauty – flera av den är riktiga budgetkap!

Mina 5 beautyfavoriter

Maeva

Foto: Philip Messmann

WeAreDamdam Serum Balancing Oil. ”Ett av mina absoluta favoritmärken. För det första eftersom de som startat märket verkligen älskar och vet vad de håller på med, och för det andra för att min hy aldrig varit så ren, återfuktad och glansig som den är sedan jag började använda den här oljan.”

Mac Prep+Prime GoldLite Edition. ”Den fixerar makeup men jag använder den under hela dagen, på planet, efter en lång dag utomhus bland avgaser och så vidare för att fräscha upp och ge fukt eftersom jag har så känslig hud.”

Läppbalsam från Vaseline. ”Jag går inte utan mitt lätt rosa läppbalsam. Den håller mina läppar mjuka och fuktiga och ett tips är att jag även använder den som en highlighter och på ögonlocken för att få ett glansigt ’wet eye’.”

Solskydd SPF 50, Nuxe. ”Mycket viktigt! Jag var den som brukade ha olja I ansiktet så fort solen sken, mamma skrek åt mig och mormor berätta hur dålig solen är för din hy men jag brydde mig inte. Sen fick jag problem med min hud och kunde inte gå utu tan att använda spf 50 varannan timma. Nu inser jag hur viktigt det är att skydda din hy varje dag, även när det inte är soligt.”

Extraordinary Oil, L’Orèal. ”Jag använder det efter varje dusch och varje gång mitt hår blir för torret eller tappar glansen. Dessutom doftar den såååå gott!”

Lästips! Maeva Giani Marshall svarar på 17 kul frågor!

Sweden Fashion & Beauty Day 2018

Sweden Fashion & Beauty Day 2018