STYLEBY Beautypodd är tillbaka! ”Jag blev expert på hudvård efter överfallet”

Succépodden för alla beautyintresserad är tillbaka och STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn har fått en ny poddkollega – Tina Misaghi. Lär känna henne och få en snabblektion med hennes bästa beautyknep här!

LYSSNA på det senaste avsnittet av STYLEBY Beautypodd HÄR!

STYLEBY BEAUTYPODD

Till vardags är Tina redaktör på Bon.se och DJ, och tidigare har skönhetsintresset bara varit en hobby, men nu är hon STYLEBYs nya beautypoddare.

Din hud är helt fantastisk, vad är ditt viktigaste hudvårdsknep?
”Jag är väldigt noga med att inte sola min hy. Jag har ett ärr i mitt ansikte som jag fick från ett överfall för några år sedan. Mitt beautyintresse blev djupare när jag tog hand om ärret, jag var tvungen att förstå min hud, hur cellerna arbetar, men också tejpa ärret varje dag i ett år för att få det att läka. Det var då jag även förstod vad solen gör med huden, jag var ju ständigt tvungen att ha ett plåster för att skydda det mot solen så ärret kunde läka fint.”

Din glow är magisk, nämn tre produkter som gör den åtråvärda lystern möjlig!
”Jag älskar fukt! Och fukt är ofta lika med lyster. Jag använder Dr.Jart Hydration Lover Rubber Mask regelbundet, det känns som att huden druckit tio glas vatten efteråt. Laura Mercier Foundation Primer Radiance är en primer som jag bär dagligen, den ger en otrolig lyster. Och i väskan har jag alltid en Mac Fix+ som är en settingspray och ger den fantastiska ’svettiga’ glowen.”

STYLEBY BEAUTYPODD

Har du något oslagbart budgetknep när det kommer till skönhet?
”Acos ansiktsvatten, Eucerins duscholja och tråda brynen hemma med sytråd!

Finns det någon annan produkt du bara måste tipsa om?
”Kiehl’s Body Butter (bruken) klarar jag mig inte utan.”

Har du något specifikt område inom skönhet som du kan nörda ner dig i mer än andra?
”Förutom fuktnörd är jag även en hårnörd. Allt från ansiktsbehåring, kroppsbehåring och hår på huvudet. Noppra, epilera, lasra, färga föna – ja, jag kan en del om hår.”

STYLEBY BEAUTYPODD

STYLEBY Beautypodd är alltid matigt med produkt-tips och smarta beautyknep, men vilka ”tyngre” ämnen kommer ni också avhandla?
”För mig är det viktigt att beauty är tillgängligt för alla, oavsett hudton, hårtextur eller förutsättningar, så det kommer att finnas tips för alla! Även om själva branschen inte alltid är inkluderande. Jag kommer även försöka upplysa om de beautyjättar där ute som inte är inkluderande eller som har gjort misstag vi måste fundera över om vi verkligen vill stödja med våra köp. Ett mer analyserande och reflekterande beauty-tänk helt enkelt.”

Hur snabb är du på morgnarna?
”Det beror på humör, jag kan aldrig planera utan måste alltid gå efter känsla. Men oftast gör jag min rutin på 20 minuter!”

Vilken beautytrend tror du kommer komma stort?
”Färgglad och markerad eyeliner under ögat.”

TIPS! Det mest lyssnade avsnittet av STYLEBY Beautypodd någonsin!

 

NUVARANDE STYLEBY Beautypodd är tillbaka! ”Jag blev expert på hudvård efter överfallet”
NÄSTA Diane von Furstenberg SS18