STYLEBY ÄR EN AV SVERIGES BÄSTA TIDSKRIFTER!

STYLEBY är nominerade till Tidskriftsgalans finaste pris: Årets Tidskrift. Läs motiveringen här!

STYLEBY är nominerade till Tidskriftsgalans finaste pris: Årets Tidskrift

Nominerade till årets tidskrift 2017_tidskriftspriset
När Tidskriftspriset 2017 arrangeras av Sveriges Tidskrifter den 8 november är STYLEBY nominerad i den mest prestigefulla klassen: ”Årets Tidskrift Populärpress Print”. Juryn, som består av Jan Helin, programdirektör SVT (ordf.), Anna Gullberg, chefredaktör Gefle Dagblad och Ulrika Ek, vice vd Nyheter24-Gruppen, lämnar följande motivering:
”STYLEBY lyckas kombinera avantgarde med bredd, cool med värme och har varit en kompis där andra bländats av kändisar. Den avspända tonträffen i kombination med stilsäker verklighet har gjort att annonsörer från Gucci till Lindex trivs hos STYLEBY. 2017 lät detta exklusivt svensktalande magasin höra tala om sig internationellt och ökade lönsamheten”.

Chefredaktör Jonna Bergh om nomineringen till årets tidskrift:
”Vi är naturligtvis glada och stolta och tycker nomineringen är välförtjänt. STYLEBY har sedan lanseringen för sex år aldrig slutat förnya sig, aldrig tappat hungern, fingertoppskänslan och sin unika röst. I stället lyckas vi hela tiden öka kvaliteten och antal kanaler där vi tar ut det fantastiska innehåll som redaktionen och våra medarbetare skapar. Jag är uppriktigt glad över att Sveriges Tidskrifter och juryn, precis som så många modeälskare både i Sverige och internationellt, har uppmärksammat det arbetet.”

STYLEBY har chans på ytterligare ett pris. Ida Lindström, ansvarig säljare för STYLEBY, är nominerad i kategorin ”Årets mediasäljare” med motiveringen: ”Med ett ansvar som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser driver denna mediesäljare år efter år utvecklingen av både kunder och byråer. Med en pedagogisk förmåga, i kombination med gedigen kunskap om sin produkt och kundens behov, är denna mediesäljare en stor tillgång för både kund och byrå.”

Tidigare har STYLEBY erhållit följande utmärkelser:

Årets Art Director 2014 (Sveriges Tidskrifter), Årets Genombrott  2012 (Sveriges Tidskrifter), Bästa Nya Magasin 2012 (Resumé).

NUVARANDE STYLEBY ÄR EN AV SVERIGES BÄSTA TIDSKRIFTER!
NÄSTA Modedesignern Georgina Chapman försvarar sin man efter sexanklagelserna