I nya numret av STYLEBY bjuder vi på en fantastisk modeguide till Marocko. Men här bjuds du på ett härligt Marrakech-tips av vår internationella stilikon Veronika Heilbrunner.

LÄSTIPS: STYLEBY #47 finns i butik nu! Titta här för ännu mer bilder ur det nya fantastiska 244-sidiga numret!

I STYLEBYs nya nummer bjuder vi på en stor Marocko-special, STYLEBYs favoritresmål just nu. Där får du läsa en mängd tips av bland andra Columbine Smille, Loreen och Paulina Liffner från Little Liffner. Men ett tips som du bara får här på STYLEBY.nu kommer från vår tyska stilikon, Vernonika Heilbrunner. Veronika är är internationell stilikon och grundare till sajten Hey-women – och hon rekomenderar det fantastiska hotellet Le Mamounia i Marrakech.

”Jag åkte till Marocko för ren avkoppling, och rekommenderar starkt det fantastiska hotellet – La Mamounia, det är galet. Där kan man hänga ute hela dagen, njuta av den bästa frukosten med alla franska delikatesser du kan tänka dig. Om du vill shoppa i Souk (på marknaden) bör du absolut gå direkt efter frukosten på morgonen. Det är ändå för varmt vid poolen vid middagstid och ljuset från Medina är som mest fantastiskt när solen står högt. Om du vill upptäcka Café D’epices, fotografi museunm och Jardins hemlighet – då är det bäst att du får en guide från hotellet, eftersom det inte direkt finns några kartor eller gator att följa. Gör en dagsutflykt till öknen i riktning mot Atlasbergen, otroligt vackert och magiskt!”

LÄSTIPS! Veronika – och andra modeprofilers – favorithotell i New York.