STYLEBY #56 har landat i butik. En specialutgåva och hyllning till 29 av Skandinaviens bäst klädda kvinnor.

Ä

ntligen får jag bjuda er på något som jag längtat efter: ett helt magasin fullt till brädden av Skandinaviens bäst klädda kvinnor, i ett specialnummer där vi hyllar den personliga stilen och den kärlek som vilar i våra garderober.

SESTY_JONNA

Foto: Joona Laulajainen

Jonna i sitt hem, klädd i läderskjorta och jeans från Tiger of Sweden, skor från Celine, flätat skärp från Saint Laurent och klocka från Cartier.

STYLEBY har en lång tradition av att besöka välklädda kvinnor, i alla våra 56 nummer har det utgjort en viktig del. Förmodligen är det magasinets viktigaste sidor, och vi har verkligen ansträngt oss genom åren för att få komma hem till de allra mest spännande modepersonligheterna. I början fick vi använda all vår charm – vi kan vara mycket övertygande när vi sätter den sidan till – och utnyttja alla kontakter vi hade för att säkerställa att du som läser STYLEBY skulle få den bästa garderobsinspirationen. I dag är det ett helt annat läge, STYLEBYs stilreportage är välkända långt utanför Sveriges gränser. ”Äntligen hör ni av er!” är en vanlig reaktion vi får när vi kontaktar även de mest skygga stilinspiratörerna.

style-by-56_färg

När vi bestämde oss för att göra den här specialutgåvan ville vi ändå se oss omkring och träffa de kvinnor vi har närmast runt oss. Det är anledningen till att vi upplåtit STYLEBY nummer 56 till kvinnor från Sverige, Norge och Danmark. Skandinavisk stil är i dag ett begrepp internationellt, och jag upplever att vi får mer och mer kontakt med våra grannländer – mode är gränslöst och jag känner ett stort systerskap med mina vänner i väster och söderut. Några av våra skandinaviska modeprofiler har även lyckats med bedriften att bli internationellt stora namn, och du möter flera av dem i hemmiljö i detta nummer.

Vi hyllar den personliga stilen och den kärlek som vilar i våra garderober

Det har varit otroligt roligt att arbeta fram det här numret, och jag hoppas och tror att du kommer att uppskatta ett lite annorlunda magasin att addera till din STYLEBY-samling.

Ha en fin sommar!