I magasinet STYLEBY träffar du just nu journalisten och digitala innehållsskaparen (för bland annat Vogue.com) Sophia Li från New York som visar sin garderob. Ta del av det hennes 5 skönhetsfavoriter här!

”Sophia bär fuskpälsjacka från Nili Lotan. Topp från Maison Kitsune. Byxor från Petit Studio och strumpor från Happy Socks.”

1. Bioderma Micellar Vatten

”En av mina bästa vänner introducerade mig till Bioderma Micellar Vatten. Jag besökte henne i Paris och efter en utekväll, tvättade hon inte ansiktet utan använde Bioderma på en bomullstuss i ansiktet. Jag trodde först inte att det skulle fungera, men det gjorde det och nu tillhör det min skönhetsrutin morgon och kväll – följt av olja och serum. Den torkar inte ut min hud (under vinter) och håller min hud fräsch under sommaren. Det finns en grund till att varje makeup-artist använder den backstage.”

2. Kora Organics Noni Face Oil

”Hudvård är det viktigaste för mig, så den här lilla flaskan är en daglig go-to. Kora Organics grundades av Miranda Kerr och hon fick mig att prova några av produkterna för några år sedan och jag har varit fast sedan dess. När jag reser eller efter gymmet – fungerar Noni Face Oil som ett serum men också som ansiktslotion. Jag använder oljan extra mycket under vintern (speciellt när det snörar här i New York) på torra fläckar i ansiktet och på händer.”

3. Doterra eteriska oljor

”Dessa små oljor har verkligen gjort en sådan stor skillnad i mitt dagliga liv. Nyligen började jag använda ‘On Guard’ för att hålla mitt immunförsvar i shack och Lavendel för balans i livet. Jag brukar tar med dem på planet och eftersom doften är intensiv men inte överväldigande, slutar det oftast med att jag delar dofterna med stolsgrannarna. Eteriska oljor kan hjälpa till med allt från ångest, andning, magbesvär, och för att stärka immunförsvaret.”

4. Tata Harpers resurfacing mask

”Denna mirakel mask är ett måste under vintern. Tata är personligen ett bevis på hur fantastiska hennes produkter är – hennes hud är alltid glowy och hon är mamma till två och bär sällan smink. #goals!”

5. Glossier Generation G ren matt läppstift i Zip

”Om jag har smink på, brukar jag gå för något enkelt – subtilt men självsäkert. Så jag älskar Glossier Genereation G matt läppstift i färgen Zip. Färgen är naturlig och det går att addera mer för att öka färgen.”

Psst! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox – mer information hittar du HÄR!  

 

foto DAVID BARRON

NUVARANDE Journalisten Sophia Lis 5 skönhetsfavoriter
NÄSTA Chefredaktören: ”Svart och vit pikélook – inget över 500 kr!”