Vad gör STYLEBYs Influencer Chanelle Törnqvist under sommaren? Här är du svaret!

Kom i semesterfeeling med STYLEBY’s Influencer  Chanelle Törnqvist

Hej Chanelle vad ska du göra i sommar?
”Jag ska bara vara och njuta av att den långa och hemska vintern är över. I made it! Jag ska åka på festival i London, resa till Kroatien med mina bästa vänner och resta till Grekland med min pojkvän. Det ser jag verkligen fram emot! Sen ska jag också fylla 26 år i augusti och jag är som ett barn när det kommer till födelsedagar, så det ligger högst på listan över saker jag ser fram emot i sommar. I bloggen kommer ni få ser mer outfits och härliga sommarbilder, sen vill jag gärna dela med mig mer av mina tankar och känslor än vad jag har gjort tidigare.” Läs Chanelle Törnqvists blogg här! 
Vad ska du ha på dig i sommar?
”Massa vitt! Det älskar jag på sommaren.”
Ditt bästa sommartips!
”Skippa allt smink! Iallafall på dagarna när solen är framme.. sen kan man ha lite spackel på kvällen om man gärna vill men jag ska försöka att inte ha så mycket.”

 

PSST! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox