I annonssamarbete med PANDORA

Festsäsongen är på ingång med glöggmingel, julpartyn och såklart – nyår! Tillsammans med utvalda smycken kan du förvandla plagg som redan finns i din garderob till den perfekta outfiten.

Byxdressen

Byxdressen är ett riktigt bra alternativ till fest! Det ser elegant ut och intrycket blir automatiskt genomtänkt. Satsa gärna på ett festligare material så som sammet eller silke – då hottar du upp det ytterligare. För en komplett outfit behövs såklart smycken! Under de kalla månaderna kanske man gärna har en långärmad byxdress och då kan ett armband vara överflödigt. Satsa istället på ringar, halsband och örhängen som får synas. Kanske kan du dra håret bakom öronen för att låta dina örhängen komma fram extra bra?

Byxdress-1

Ring i sterlingsilver med glittrande stjärnor med stenar i kubisk zirkonia, 499 kr. Ring i sterlingsilver med vingar och sten i kubisk zirkonia, 499 kr.

Byxdress-2

Örhängen i sterlingsilver med kedja och stjärna med sten i kubisk zirkonia, 499 kr.

Byxdress-3

Stjärntecken-berlocker i sterlingsilver med stenar i kubisk zirkonia, 399 kr. Hängsmycke Pandora O Pendant i sterlingsilver, 499 kr.

Den lilla svarta

Klassikern! Den lilla svarta är en riktig partyräddare när klädpaniken slår till. Den passar till alla tillfällen och går att förändra i oändlighet med hjälp av accessoarer. Smycken i roséguld är smickrande för alla och det är riktigt snyggt till en helsvart outfit. Pandoras kollektion Timeless Elegance har många fina smycken i Pandora Rose, en unik 14K roséguldpläterad metallblandning. Färgen tillsammans med stenar i kubisk zirkonia skiner fint i mörkret.

Lilla-svarta-1

Örhängen i Pandora Rose med stenar i kubisk zirkonia, 749 kr. Öppen ring i Pandora Rose med stenar i kubisk zirkonia, 1099 kr.

Lilla-svarta-2

Armring i Pandora Rose med stenar i kubisk zirkonia, 1599 kr.

Kostymen

Kostymen seglade upp som ett trendplagg igen för några år sedan och har sedan dess fått stanna kvar. Oavsett om du väljer en figurnära- eller oversizevariant är det helrätt. Matcha med klackar och stilrena smycken med enkla former för att göra outfiten redo för party och mingel. Skippa gärna att ha en topp under kavajen och låt istället ett långt halsband vara i fokus där. Ett Y-halsband passar perfekt och skapar en sensuell känsla.

Kostym-3
Kostym-2

Örhängen med stenar i kubisk zirkonia, 599 kr. Berlock med venustecken i sterlingsilver med blå kristaller, 149 kr. Om du köper berlocken hjälper du Pandora att stödja UNICEFs arbete för att stärka barn och ungas möjlighet till utbildning, skydd, livskunskaper och jämställdhet mellan könen. Fram till 31 december donerar Pandora all vinst* från varje såld UNICEF-produkt till arbetet.

Kostym-1

Y-halsband med glittrande stenar, 949 kr.

Paljettblåsan

Oavsett om det vankas nyår eller någon annan festkväll så vet man att om paljettblåsan åker på så är det du som står i centrum. Och varför göra det halvhjärtat? Istället för att strunta i smycken eller enbart använda något enkelt så kan du gå all in. Örhängen, ringar, armband, halsband – ju mer det glittrar desto bättre! More is more är trendmelodin den här säsongen. Silversmycken fungerar till alla färger av paljetter, och kan bli extra coola tillsammans med en klänning i guld. Metallmix, ja tack!

Paljett-1

Änglavingade hängande örhängen i sterlingsilver med stenar i kubisk zirkonia, 899 kr. Öppen ring i sterlingsilver med stenar i kubisk zirkonia, 549 kr.

Paljett-2

Justerbart armband i sterlingsilver med stenar i klar kubisk zikonia, 949 kr.

Paljett-3

Hjärthalsband i sterlingsilver med sten i kubisk zirkonia, 749 kr.

*Upp till 2 miljoner dollar.