I annonssamarbete med DULONG FINE JEWELRY

Med olika accessoarer kan man variera en outfit på många olika sätt och skapa en unik look varje gång. Hållbara och vackra smycken lyfter vardagens jeans och skjorta likväl som den festliga lilla svarta.

Pricken över i för vilken outfit som helst är alltid ens utvalda smycken för dagen. För att enkelt skapa en look som ser genomtänkt ut kan du använda smycken av god kvalitet. Genom att investera i smycken som är skapade med fantastiskt hantverk får du accessoarer som håller länge, och som du dessutom kan ge vidare till kommande generationer.

Det danska smyckesmärket Dulong Fine Jewelry’s fokus ligger på just hantverket bakom som krävs för att skapa deras välgjorda och tidlöst moderna smycken. De jobbar med material så som 18k guld, sötvattenspärlor, ädelstenar och diamanter, så smyckena är rejält hållbara.

Du kan mixa och matcha Dulong Fine Jewelry’s olika kollektioner för att leka med din stil. Du kan inte minst variera dig med hjälp av deras hängsmycken som verkligen låter dig sätta din egen touch på din look. Hängsmyckena kan du enkelt hänga på dina halsband eller örhängen, och de gör det lätt för dig att variera utseendet på dina smycken.

DulongSS190201-PENDANT_2000

Foto: sarah_stenfeldt@me.com

Små örhängen i silver. Små hoops i silver. Enkelt halsband i silver. Hängsmycke i 18k guld med rosenkvarts och akvamarin.

Variera ditt hängsmycke i halsbandet genom att byta längd på kedjan. Satsa på en kortare kedja för att skapa en coolare look med choker, eller en längre kedja för att få en mer klassisk känsla.

DulongSS197668-PENDANT_2000

Foto: sarah_stenfeldt@me.com

Stora örhängen i 18k guld.Hängsmycke i 18k guld med droppformad orchid stone och korall.

Ett hängsmycke till ditt örhänge bidrar till det där lilla extra. Just detta färgstarka hängsmycke med orchid stone och korall är perfekt under vår och sommar, när suget efter att klä sig mer i färg är som starkast.

DulongSS190050_2000

Ett annat sätt att skapa en unik look på är att bära dina smycken på ett nytt sätt. Att hänga dina halsband bakåt när du bär en topp eller klänning med urringning på ryggen skapar en sensuell känsla.

OmOs_Menu_A_1152x1288_1

Dulong Fine Jewelry grundades 2005 av Marianne Dulong. Tillsammans med Anja Camilla Alajdi driver hon smyckesmärket.

Se mer av Dulong Fine Jewelry’s smycken här.