Shoppa sommarens snyggaste skjortor från SLEEK atelier här!

Sommaren snyggaste skjortor kommer från nystartade modemärket SLEEK atelier. Shoppa direkt här via STYLEBY shopping!

De två vännerna Viktoria Chan och Karla Opazo hade en ide om ett skjortmärke som specialiserade sig på coola designade skjortor. Idag driver de SLEEK atelier som erbjuder moderna, men tidlösa skjortor i bra kvalité.

STYLEBYshopping

Viktoria Chan och Karla Opazo på SLEEK atelier

Viktoria Chan och Karla Opazo (foto: Yingting Chen & Kevin Boutwell)

”Det viktiga för oss är att varje skjorta har en egen personlighet samt är baserad på en riktig person där skjortan och personen matchar.”

STYLEBY redaktionen har valt ut sina favoriter och erbjuder nu STYLEBYs läsare att köpa skjortorna direkt här. Shoppa genom att klicka på plusset i bilden eller på produkterna. Utcheckning sker genom Klarna.

Skjortor från SLEEK atelier

SLEEK ATELIER

shoppingtext

Varför tror ni att skjortan har blivit ett klassiskt plagg?
”För det är snyggt till allt! Det kan verkligen bäras till alla möjliga tillfällen, beroende på vilka andra plagg och accessoarer man stylar med. Skjortan är ett basplagg som varje person bör ha i sin garderob! Inte bara för att det är räddaren i nöden när man har idétorka, utan även för att det sätter attityd på outfiten.”

Hur stylar ni er favoritskjorta?
Viktoria: ”Det beror lite på humöret. Men Andy skjortan med randiga manschetter har varit en favorit från första början. Jag tycker det är snyggast att styla den halvt instoppad i ett par raka byxor tillsammans med antingen slip-ins eller vita sneakers till vardags.”

Karla: ”Jag har väldigt hektiska vardagar, därför brukar jag inte ha överdrivet mycket tid att lägga på mina outfits. En favorit blev därför ganska snabbt Anna skjortan – den är klassisk med en tvist och kan stylas lätt till både dag och kväll. På med pumpsen och ett par schyssta örhängen, så blir kvällen genast lite mer party.”

Vad kan ni berätta om framtiden för SLEEK atelier?
”Förhoppningsvis kan vi inom snar framtid slå upp en koncept store där vi kan få berätta vår egna historia bakom märket och varje skjortas personlighet.”

SHOPPA GENOM ATT KLICKA PÅ PLUSSET I BILDEN ELLER PÅ PRODUKTERNA. UTCHECKNING SKER GENOM KLARNA.

SLEEK atelier skjortor

LÄSTIPS! 19 karriärfrågor till heta märket Bow Labels designduo!