Håll huden återfuktad med 5 roliga nya sheetmasker – som alla räddar Halloween-looken!

1. THE BAT EYE SHEETMASK

Den perfekta sheetmasken för alla Halloween älskare (funkar såklart även efter Halloween). Har du ont om tid? Då passar den här sheetmasken dig prefekt, med ingredienser som vitamin C, adenosin, Centella Asiatica och fermented honey – som slätar ut rynkor och ljusar upp under ögonen.

Sheetmask_sheet_masker_halloween_the_bat_eye_mask

The Bat Eye Mask finns på Skinid och kostar 49 kr. 

2. BERRISAM SKELETON FACE SHEETMASK

Perfekt fuktmask i härlig skelett-anda. Innehåller svart ris, hydrolyserat kollagen, lakrits och ingefärextrakt. Tips! Placera masken i kylskåpet i 10 minuter och använd sedan som vanligt. 

sheetmask_sheet_masker_Skeleton_mask_halloween

Berrisom Skeleton face sheetmask, 260 kr/10st. 

3. DR.JART + RUBBER MASK MOIST LOVER

För den som inte vill gå hela vägen! Den blå gummimasken (den i sig är skrämmande nog) består av brunt sjögräsextrakt och algin som förhindrar de aktiva ingredienserna från att avdunsta och lindrar samtidigt huden.

sheetmask_Dr.Jart+_most_lover_halloween

Dr. Jart + sheetmask rubber mask moist, 115 kr. 

4. MIZO INTENSIVE SKIN BARRIER EYE GEL MASK

En W-formad återfuktande ögonmask som adresserar fina linjer och rynkor samt sträcker sig ner till kinderna. Innehåller hyaluronsyra som är känd för att binda vatten och återfuktar huden.

Mizon Intensive Skin Barrier Eye Gel Mask (1-Pack), 60 kr. 

5. SWISS CLINIC FACE DRY MASK

Face Dry Mask är en torr sheet mask som kan användas tre gånger. Masken har en patenterad vattenfri teknologi och innehåller hela 87% aktiva ingredienser. Reducerar rynkor och fina linjer, återfukta och föryngra huden samt få en jämnare hudton. Perfekt för den som inte vill kladda runt med den klassiska sheetmasken.

sheetmasker_sheet_mask_halloween_Swiss_clinic_dry_mask

Swiss Clinic face dry mask, 290 kr. 

TIPS! STYLEBYS HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO HITTAR DU HÄR

NUVARANDE Sheetmasker som återfuktar
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”Paljett-trendig under 500 kr!”