I annonssamarbete med ADIDAS

Under Fashion Week Stockholm samlades några av landets modeprofiler i adidas Creator Studio för att förevigas i vårens nylansering från adidas: Continental 8o.

Tips! Läs Så bär du säsongens trendigaste sneaker. 

Med sin rena retrostil blir det tydligt hur väl Continental 80 funkar till alla stilar – från streetwear till dressat, från svart till färg. Möt några av landets modeprofiler och se hur de bär sina Continental 80 – och framförallt: Bli inspirerad.

Den dressade: Tina Lundin

123A3797-YES
Tina Lundin, den stilfulla kvinnan bakom bloggen Let Them Wear Shoes, är den moderna kvinnan personifierad. Hon bär alltid en modernt klädd look – och väl utvalda accessoarer som lyfter hennes dressade look och ger henne exakt det uttryck hon vill ha för dagen. Till hennes stil ger Continental 80 enkelhet en avslappnad och diskret elegans.

Den fantastifulla: Mikaela Hållén

123A3937-YES
Mikaela Hållén är stylist och influencer och bär alltid noga genomtänkta outfits som alltid har en intressant form antingen i silhuetten eller som detalj på plagget – som sömmarna på hennes Louis Vuitton-jeans samt printet på Marine Serre-tröjan. Här blir Continental 80 den perfekta grunden för Mikaelas fina stil och ackompanjerar samtidigt som den inte tar för mycket uppmärksamhet från hennes outfit i övrigt. Continental 80 är den perfekta sneakern att bygga en utåtriktad outfit på.

Den eleganta: Elina Olofsson

123A4072-YES
Influencern Elina Olofsson klär sig ofta i en urban, streetwear-influerad stil. Av naturliga skäl blir en sneaker en naturlig sko att använda – men med adidas Continental 80 så håller hon sin stil elegant och stilfull och med en lätt, cool retrokänsla. Dessutom: En stilren vit sneaker är så snyggt till helsvart!

Jeansälskaren: Elina Grothén

123A4117-YES
Redaktören Elina Grothén älskar jeans och de utgör större delen av hennes byxgarderob. Att en Continental 80 är den perfekta skon för en jeanstjej kunde du säkert redan lista ut och här ser du beviset som styrker tesen!

Den kvinnliga: Lina Magassa

123A4251-YES
Sneakers ska vara snygga till kjol – stylisten och influencern Lina Magassas look visar att adidas Continental 80 är den perfekta skon även för det. Än en gång ser vi hur elegant skon ter sig till en feminin look som är elegant och cool på samma gång.

Den urbana: Nadia Kandil

123A4327-YES

Stylisten Nadia Kandil klär sig ofta i en urban, streetwearinfluerad stil. Av naturliga skäl blir en sneaker en naturlig sko att använda – men med adidas Continental 80 så håller hon sin stil elegant och stilfull och med en lätt, cool retrokänsla.

Den färgstarka: Cajsa Wessberg

123A4529-YES
Illustratören, modellen och it-tjejen Cajsa Wessberg ser alltid magisk ut i sitt korta hår och sina färgstarka outfits. Med sin rena stil så har vi sett hur Continental 80 fungerar så bra med den skandinaviskt (färgmässigt) avskalade garderoben – men som du ser så är de minst lika snygga till stark färg. Den ultimata sneakern som fungerar till precis allt!

Foto: Frida Vega