I annonssamarbete med PANDORA

Smycken blir som ett cherry on top för varje outfit. Men accessoarer kan du förändra en look helt – och gå från vardag till fest på nolltid. Låt Styleby guida dig till hur du skapar en perfekt smyckesgarderob.

Hängsmycket

o-pendant-pandora-styleby

Du kan hänga flera Pandora O Pendant smycken i varandra, för att skapa ett större halsband.

berlocker-pandora-DV

Variera ditt Pandora O Pendant med olika berlocker.

Med ett hängsmycke kan du få många stilar i en. Pandora O Pendant kommer i tre olika storlekar och i deras klassiska sterlingsilver, Pandora Rose och Pandora Shine. Välj en mer diskret kedja för att låta hänget stå i fokus, eller en synligare kedja för att skapa mer av en helhet. Addera dina favoritberlocker och få ett unikt smycke!

Tunna halskedjor

tunna-kedjorNY

Halsband med pärlor i sterlingsilver, 599 kr. Roséguldsplaterat halsband i sterlingsilver, 899-1499 kr. Guldpläterat halsband i sterlingsilver, 1399 kr.

Tunna halskedjor i olika metaller och längd kan man aldrig få för många av, och Pandora har ett brett urval. Välj ut din favorit att bära med ditt Pandora O Pendant. Du kan också kombinera kedjor och låta tre stycken hänga runt halsen. Om du vill ha en mer enkel och minimalistisk look använder du bara en. Fint till en enkel t-shirt likväl som en snyggare blus.

Stora örhängen

Pandora-guld-orhangenNY

Örhängen i 18 K guldpläterat sterlingsilver, 1199 kr.

Ett par stora örhängen, vare sig det är ringar eller hängande varianter, är ett riktigt piffigt smycke. Har du en dålig hårdag? Sätt upp håret i en hög knut, applicera ett läppstift i en stark färg och addera dina stora smycken. Väntas AW efter jobbet? Ta på dig örhängena och du är ready to go.

Vardagsringarna

vardagsringarNY

Ring i sterlingsilver, 399 kr. Ring i 18K guldpläterat sterlingsilver, 599 kr.

När man väl börjat bära ringar är det svårt att sluta och ett par snygga ringar kan snabbt bli en del av ens vardagskostym. Här är det riktigt fint att blanda metaller. Mixa och matcha med smala och bredare ringar, beroende på vad du vill skapa för känsla.

Statementsmycket

armband

Armband i sterlingsilver och 18K guldpläterat sterlingsilver, 1099 kr.

Alla smyckesgarderober behöver ett riktigt statement piece. Om det betyder ett riktigt maffigt halsband i olika färger, ett iögonfallande armband eller en stor fantastisk ring får du känna efter själv. Vad känner du dig mest bekväm i och hur passar smycket med resten av din garderob? Tänk över sådant innan du bestämmer dig för vilken typ av smycke du väljer.

Se mer av Pandoras smycken här.