Så räddar kavajen och Darja Barannik dig från en stilkris

Moderedaktör Darja Barannik berättar om köpet som öppnade upp hennes garderob och fick hennes stil att ta en ny riktning. Varsågod att inspireras av hennes kavaj-stil, som alltid lyckas rädda henne från en stilkris!

Darja Barannik, moderedaktören och bloggare

KAVAJEN  
”Det var när jag köpte min första ordentliga kavaj,
i god kvalitet och med ett fantastiskt snitt, som jag blev modefrälst. Den adderade direkt en elegans till min stil som jag känt att jag saknat tidigare. Den är ett perfekt plagg – oavsett om jag använder sneakers eller pumps känner jag mig avslappnad, och kavajen ger mig en känsla av femininitet och exklusivitet. Nu har jag kavajer hängande på rad i garderoben: med och utan axelvaddar, långa och korta, färg-starka och neutrala. Kavajen räddar mig alltid från en klädkris.”

Här är 5 gånger att inspireras av hur Darja Barannik burit kavajen:

1. MATCHA KAVAJEN… med tillhörande byxor. Våga köra all in och låt kavajen hänga slarvigt bakom och låt plagget under få synas. Darja bär kavaj och byxor från Hope.

Kavaj_ Darja Barannik

2. KAVAJ MED MARKERAD MIDJA – ger det lilla extra och är en rolig detalj. Darja bär kavaj och byxor från Rodebjer PS18 – i butik under vintern, så håll utkik!”

Kavaj_ Darja Barannik

3. KAVAJ MED DET LILLA EXTRA  – vem älskar inte ett plagg som har två funktioner i ett? Ger en härlig look och skyddar förhoppningsvis lite med kylan!  Darja i kavaj från Totême PS18 (kommer också i butik under vintern).

Kavaj_ Darja_Barannik

4. LÄNGRE KAVAJ – fungerar utmärkt som jacka på hösten och livar lätt upp en annars enkel look – matchas bäst till sneakers för en casual helglook!”

Kavaj_ Darja_Barannik

5. SÄSONGENS HETASTE KAVAJ – (i rutigt) behöver inte vara dyr. Darja bär ett riktigt budgettips från Zara som enkelt stylas med kjol och t-shirt!

Kavaj_ Darja_Barannik

Sugen på fler modetips? Då ska du inte missa Sweden Fashion & Beauty Day den 21 Oktober på Stockholm Waterfront. Säkra din biljett här! VI SES!

FAB_banner_2
foto EMIL JARENGRIM och IBL