I annonssamarbete med ADIDAS

Ett par skor ska inte bara vara bekväma, de ska ge din stil det lilla extra. Säsongens it-sneaker har en lätt air av cool vintage och massor av attityd. Så här bär du den!

Några av de genuint härliga saker ett djupt modeintresse för med sig är att man får svänga sig mellan ytterligheter och att hela tiden bli påmind om att bra design är tidlös. I vår är sneakers extra hett – vi ger dig de bästa stiltipsen inför våren 2019.

• Välj rätt modell

adidas-styleby-produkt2

Med vårens snyggaste sneaker lyckas du kombinera elegans med urban street. Continental 80 från adidas är ett säkert trendköp!

Trender är återkommande och i dagens mode inspireras vi av tidlösa plagg och silhuetter från tidigare tidsperioder. Continental 80 från adidas är en tidlös retromodell som passar perfekt in i dagens modebild. Den funkar till vilken look som helst och höjer uttrycket i din stil på ett avslappnat sätt.

• Satsa på personliga nyckelplagg

Instagram, kändisar, supermodeller och andra stilikoner. Nuförtiden är det inte bara catwalken som berättar om de allra senaste trenderna. Hitta dina favoriter och låt de bli nyckelplaggen i vår, på det sättet skapar du en egen stil – som både är trendig och personlig.

• Stilmixa

Adidas-stil

Med vida jeans får du en tidlös look som håller säsong efter säsong, men med kostymbyxor får du en helt ny look som är rätt i vår.

Tänk på att rätt sneaker kan lyfta en hel look. Ena dagen behöver du en extra allt-sneaker i fråga om storlek och färg, andra dagen något mer avskalat men utan att den förlorar ett uns stil.

Sneakers funkar med allt. Med minimalistiska plagg, romantiska prärieklänningar och kostymer får du en trendig stilkrock.

Det här är adidas Continental 80:
Första gången adidas Continental dök upp var i slutet av 80-talet och var då menad att vara en träningssneaker. Nu har den uppdaterats och är helrätt att bära till vardags – ett trendigt val att ha i garderoben.

Adidas_sko_NY

I år släpper adidas en uppdaterad version av deras klassiska modell, Continental 80. Med schyssta retrodetaljer och det mjuka lädret blir det här vårens stora sneakerfavorit.