Svenska popstjärnan och modeikonen Robyn är aktuell med nytt album och i vår samarbetar hon med sportvarumärket Björn Borg för en exklusiv kapselkollektion som lanseras i februari 2019.

ROBYN x BJÖRN BORG

Kollektionen som går under namnet ”RBN”består av en exklusiv kapselkollektion utvecklad av Robyn tillsammans med vännen och stylisten och STYLEBY-medarbetaren Naomi Itkes samt Björn Borgs designteam.
Robyn RBN Björn Borg
Grunden till kollektionen är Robyn och Naomis gemensamma perspektiv från att båda vuxit upp i Sverige. Resultatet är en modern och könsneutral kollektion; en blandning av sportkläder, streetwear och fashionabla arbetskläder. Inspirationen kommer från några av Robyns favoritplagg genom historien samt plagg från Björn Borgs designarkiv.
Den grafiska designen och logotypen spelar en central roll i kollektionen och är skapad av designern och samarbetspartnern Anders Haal.
Robyn-björn-borg
“RBN återspeglar min kärlek till streetwear och hur det tar sig uttryck i ungdomskulturen. Jag tyckte att det skulle vara coolt att skapa plagg som jag kan bära både när jag är ute och springer och på klubben.” säger Robyn.
RBN-kollektionen lanseras i februari 2019.
The RBN-collection between Robyn and Björn Borg will be launched during februari 2019.