STYLEBY bjuder in dig till en lyxig tjejweekend till Palma de Mallorca, en av Europas allra hetaste städer!

Palma_h

Packa väskan för nu drar vi till Palma de Mallorca, en av Europas allra hetaste städer! Värmande sol, trendiga restauranger, lyxiga butiker, mysiga tapasbarer och massor av rolig träning står på schemat.

Vi bor i det trendiga området Son Armadams där vi har både strand och shopping runt hörnet. På kvällarna utforskar vi det kulinariska Palma och njuter av den mallorkinska matkulturen.

Palmaresa_3

Dansa, kör trappträning och roliga cirkelfyspass med Sara Orrensjö, yoga i den fantastiska soluppgången med Annika Kvist, träna inspirerande Urban Training i stadsmiljö med Shirin Djavidi och spring längs med strandpromenaden. Inredningsstylisten Sanna Fischer tar med oss på en fantastisk hike uppe i bergen som avslutas med lunch chambre séparée i Camilla Bröms restaurang Finca Carpe Diem i Genova. Det blir en magisk och minnesvärd utflykt! Naturligtvis finns det även tid att upptäcka Palma på egen hand eller koppla av vid hotellets pool.

I priset ingår två middagar som vi äter på några av Palmas mest omtalade restauranger. Dessutom besöker vi Emilio Ingrossos restaurang La Perla (valfritt).

Hela programmet, information om priser och resan i övrigt hittar du här!