Janka bor i Oslo där hon arbetar som programledare i tv, stylist och bloggare. Här listar hon sina drömresor!

Janka Pollanis drömsemester

MITT HJÄRTAS RESOR…

Makrigialos, Kreta. ”Denna pärla, en liten fiskeby med egen charm, har min familj rest till de senaste åren. Det är något med atmosfären, doften och människorna som gör att vi reser tillbaka varje år.”

LÄS OCKSÅ: Reseguide till Kreta – mer än vackra stränder och vitmålade hus

Lissabon, Portugal. ”Jag var programledare för norska ’Top Model’ som utspelade sig här förra året, och blev då kär. Lissabon känns som en blandning mellan Paris och San Fransisco. Shoppingen är fantastisk och en halvtimma bort från stan ligger stranden Cascais.”

Thailand. ”Den vackra naturen, den goda maten och det varma vattnet … Det perfekta resmålet för hela familjen, våra barn älskar att resa hit.

LÄSTIPS! Leila Yavari’s 3 Best Hotspots in Thailand!

VACKRASTE RESMÅLET… Maldiverna. ”Jag gifte mig på Iru Fushi, hotellet ligger på en privat ö.”

FAVORITSTAD … Paris. ”Efter att ha rest hit flera gånger om året på Paris Fashion Week har jag fått se Paris från sin finaste sida. Jag älskar caféerna, museerna och parkerna. Shoppingen är såklart också fantastisk.”

RESMÅLET DÄR JAG KÄNNER MIG SNYGGAST … Maldiverna. ”Jag gifte mig i en klänning från Leila Hafzi i solnedgången.” DRÖMRESA … Marocko. ”Jag har sett så mycket vackra bilder därifrån den senaste tiden, och känner redan doften av Marrakech.”

LÄSTIPS! Styleheroine listar sina drömdestinationer (Kambodja är en favorit)!

PSST! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox! Och glöm inte att du kan lyssna på sprillans nya avsnitt av Beautypodden Skönhetsredaktionen här