STYLEBYs Influencer Tina Lundin (Let Them Wear Shoes) var en av personerna bakom hyllningen till Phoebe Philos i Paris förra veckan. För STYLEBY berättar hon om eftermiddagen i Paris, då hon och ett 20-tal Philophiles samlades för att hylla det arv Phoebe Philo lämnar efter sig på Céline.

Tommyton4 500x749

”Tina Lundin, Yana McKillop.”

”Allt började för exakt ett år sedan, dagen innan Célines SS18 visning (som vi nu vet blev Phoebes Philos sista).
Jag och Ramya Giangola var båda inne på Céline och kom samtidigt ut ur provrummet i samma klänning. Vi började prata om Céline och hur mycket vi älskar vad Phoebe gör och blev sedan vänner. Efter några veckor av att prata på DM på Instagram bestämmer vi oss för att vi vill göra någon form av project ihop. När nyheten kom att Philo skulle lämna huset bestämmer vi att vi vill göra något för att hedra henne och det fantastiska arv hon lämnat bakom sig hos Céline.
”Dress code: Strictly Célines Not Celine”
Vi bestämde att vi skulle koppla in Tommy Ton i projektet och på den vägen startade det. Vi handplockade noga vilka Philophiles som skulle få komma och skickade ut inbjudan som läste ”Dress code: Strictly Célines Not Celine”. Träffen ägde rum på Le Bar Du Caveau i Place Dauphine i fredags 16.30 och framåt. Inbjudan läste: ”As this is a strictly privat event, please do not share this invite” Det va viktigt för oss ett detta va ett intimt möte mellan true Philophiles. Vi var ett 20 tal på plats och det va allt från kända ansikten som Natasha Goldenberg och Giorgia Tordini till för många kanske helt nya namn.”
foto TOMMY TON 
Sweden Fashion & Beauty Day 2018

Sweden Fashion & Beauty Day 2018