Paris Fashion Week är igång – ikväll presenterar Hedi Slimane fram sin första kollektion för Celine. Phoebe Philo lämnade förra året efer 10 år hos modehuset och har satt ett stort avtryck i modebilden. STYLEBY bad kvinnan med Sveriges hetaste Céline-garderob Tina Lundin bakom LetThemWearShoes att lista sina bästa Phoebe Philo looks för Céline genom tiderna.

Phoebe Philos bästa looks genom tiderna för Céline

”Phoebe Philo har lämnat Céline. Och som ett stort fan av Phoebe och framför allt det hon skapat hos Céline så är jag både tacksam och ledsen. Tacksam för jag tycket hon har gjort så mycket för dammodet och påverkat otroligt mycket i hur vi kvinnor klär oss idag. Ledsen för att hon kommer bli saknad hos Céline plus att vi inte vet än om hon faktiskt kommer att fortsätta jobba. 
Jag har valt ut en favorit look från alla Phoebe’s runway kollektioner från våren 2010 fram till våren 2018. Enjoy!”

Spring 2010

”Freja Beha Erichsen i en klassisk Phoebe Philo sko.”

Fall 2010

”Lager på lager när den är som bäst!”

Spring 2011

”Phoebe Philo är en mästare på print och detta är ett av hennes kanske kändaste!”

Fall 2011

”Klassiskt print igen! Har Toppen och ångrar enormt mycket att jag inte köpte byxan med…”

Spring 12

”Oversized och droppade axel med markerad midja.”

Fall 2012

”Rocken jag önskar jag ägde!”

Spring 2013

”Tofflor på Runwayen? Ja absolut! Dessa med päls i kom långt före Guccis…”

Fall 2013

”När jag såg denna top i det kinesiska tvättpåse mönster blev jag besatt! Älskar det fortfarande.”

Spring 14

”Ännu ett grymt print.”

Fall 2014

”Slits kjolen har man sett i flera varianter under Philos år hos Céline.”

Spring 2015

”När jag köpte mina ballerinas med klack tyckte alla jag känner att dom va fula. Jag sa bara vänta lite så kommer du gilla dom…”

Fall 2015

”Kan detta vara den perfekta klänningen? Ja jag tror det.”

Spring 2016

”Ytterligare en rock jag önskar jag ägde!”

Fall 2016

”Ett av mina bästa köp är denna trench. Så snygg och vattentät.”

Spring 2017

”Klänningen! Sneakersen! Örhängena! Älskar!”

Fall 2017

”Denna looken är fantastisk. Perfekta svarta rocken, grymt print och filten!”

Spring 2018

”Phoebes sista visning. Och hon avslutar med en fantastisk kollektion. Kolla in stylingen!”

TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR