Chanels Cruise-visning för 2018-1019, den första av nya designchefen Virgine Viard, blev som vanligt något utöver det vanliga. Superinfluencern Pernille Teisbæk delar med sig av bilder och sin dagbok från en av vårens stora modehändelser i Paris. 

D

å inbjudan till Chanels fenomenala Cruise-visning damp ner i brevlådan slog mitt hjärta ett extra slag. Det är andra gången jag får möjlighet och detta skulle komma att bli en mycket speciell visning då det var Virgine Viards första hela kollektion för Chanel.

IMG_5552

Foto: Privat

IMG_5549

Foto: Privat

Jag anlände till Paris kvällen innan och lagom i tid till en härlig middag som anordnades på Ritz i sällskap med övrig internationell press. Här mötte jag min väninna Leandra Medine som också var tokig i de beiga jackorna från Chanels vårkollektion.

ECDFC224-4DF5-4337-8630-DA9F111EF64A

5F6B5842-40AA-4F55-A20D-442D037ADA37

Foto: Privat

Hela looken från Chanel utöver skorna som är från Céline.

Facetune_03-05-2019-14-58-25

Foto: Privat

Jag valde en denimoutfit jag tagit med hemifrån som jag spicade upp med en vacker grön tweedväst från Chanel och en matchande väska.

Vi anlände till Grand Palais klockan 9 på morgonen, där vi gick in i ett vackert rum som avslöjade temat för visningen

Vi anlände till Grand Palais klockan 9 på morgonen, där vi gick in i ett vackert rum som avslöjade temat för visningen. Visningen har alltid ett tydligt tema.

IMG_5636

Foto: Privat


En vacker gammal restaurangvagn där vackra bord var utrustade med läckra croissanter, färska bär och kaffe. Varje detalj var såklart genomtänkt – till och med heltäckningsmattan där Chanels logo smakfullt var invävt.

IMG_5617

Vi blev bjudna på frukost, och när den var avklarad blev vi visade ut i en sal som såg ut som en tågperrong. Stationen hette La Riviera och var i all sin enkelhet helt perfekt genomförd.

IMG_5683

Foto: Privat

Visningen började och ut kom den ena snygga korta tweedjackan efter den andra, de visades tillsammans med chica damasker och lackskor, skinnbyxor, skjortor och underbara kråsskjortor.

IMG_5752

Foto: Privat

Virgine Viard har gett kollektionen en fräsch och nutida tolkning av Chanels ikoniska silhuetter

IMG_5766

Foto: Privat

Kollektionen var verkligen nice med många starka looker som jag personligen redan drömmer om. Virgine Viard har gett kollektionen en fräsch och nutida tolkning av Chanels ikoniska silhuetter med fokus på läckra detaljer i allt från stor kragar till bälten som detalj på jackorna.

IMG_5723

Foto: Privat

Vem skulle inte villa joina Chanel Express – mig behöver du inte fråga två gånger!

Läs mer hos Damernas Värld! Första Chanel-visningen utan Karl Lagerfeld – så lyckades Virginie Viard