Ingen nyårsstass ännu? Lugn, det löser sig. Här är fem drömköp som gör att du fortfarande har råd med skumpa!

Chefredaktörens trendiga & billiga nyårsklänningar

Inte fixat vad du ska ha på dig ännu? Lugn, än finns de tid. STYLEBYs chefredaktör har varlt fem nyårsklänningar, ingen över tusenlappen, hon gärna skulle vilja fira in 2018 i!

Silvrig kavajklännig från & Other Stories
NYÅRSKLÄNNING 1: 
Silvrig kavajklännig, & Other Stories, 890 kr.
”En modell jag älskar, så coolt och stiligt på samma gång. Och så bekvämt! Köp gärna en större storlek så klänningen får de rätta hänget.”

Vit fodralklännig med stickningar
NYÅRSKLÄNNING 2:
Vit fodralklännig med stickningar, ca 490 kr.
”Trenden med att ’visa brösten’, det vill säga bära plagg som har sömmar och stickningar som följer bröstens form, gjort på ett utsökt sätt. Med den här blir du trendigast på festen!”

Svart nyårsklänning med fransar och paljetter från Zara

NYÅRSKLÄNNING 3:
Klänning med fransar och paljetter, Zara, 499 kr.
”2018 är fransarnas vår och sommar. På visningarna var det fransar överallt, och varför inte inleda årets första minutrar med att visa att du har koll på vårmodet och smygstarta trenden redan nu?”

Svart One shoulder-klänning med volkang från H&M
NYÅRSKLÄNNING 4:
One shoulder-klänning med volkang, H&M, 599 kr
.

”Vet ni vad? Den här har jag redan köpt!En liten budget-Saint Laurent-dröm som jag inte kunde motstå. Det är full möjligt att det blir den här klänningen jag firar in det nya året i.”

 

Klänning med stjärnprint från Monki
NYÅRSKLÄNNING 5:
Klänning med stjärnprint, Monki, 200 kr.
”En nyårsklänning behöver inte vara elegant, glittrande och dramatisk. Den kan också vara kul och flirtig!  Med den här partybomben behöver du inget annat fyrverkeri!”

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR