Doftfri, vegansk hudvård till ett överkomligt pris – we like!

N

.C.P:s (Now Collective Products) första släpp 2017, N.C.P Olfactives, bestod av sju unisexdofter med fokus på layering. Layering innebär att man sprayar olika dofter på varandra direkt på huden (i lager) för att skapa en unik doftblandning. Metoden är i fortsatt fokus när man nu lanserar N.C.P Essentials, en hudvårdslinje med elva produkter som tagits fram av Noomi Rapace, kreativ direktör för N.C.P., tillsammans med specialisten/hudvårdsterapeuten Lena Claesson.

Ncp essentials med noomi rapace hudvård.

Hajpad hudvård.

Den veganska och doftfria linjen består av essentiella produkter i hudvårdsrutinen – framtagna för att kunna kombineras på olika sätt beroende på vilka behov man har. Kollektionen består av exempelvis fem olika serum, ögonmakeup-borttagning och ögonkräm. Priserna ligger på mellan 145 – 365 kronor.

– Målet var att göra bra produkter som är tillgängliga för alla. Vi vill visa att det kan vara enkelt att ta hand om sin hy – till en hög standard. Det ska kunna fungera i rutiner, vara mångsidigt och finnas något för alla, säger Noomi.

Lästips! Elin Kling möter Noomi Rapace