De finns modeller som tiden aldrig når, vars karriär aldrig slutar spraka. Vår favoritmodell, Daria Werbowys har varit Lancômes ansikte utåt i mer än 10 år - här är hennes skönhetsfavoriter!

Darias skönhetsval

daria_werbowy

Morgonrutin
”Jag tränar yoga varje morgon, och efter duschen använder jag Gommage Caresse för att göra huden mjuk. Efter jag tvättat ansiktet använder jag Lancôme Visionaire, som fixar hudtonen, gör poerna mindre och gör texturen på huden jämnare. Den är lätt att använda och gör huden så mjuk! Jag älskar också Lancomes fuktighetsgivande kräm som heter Hydra-Zen. Den har jag i väskan, inte minst när jag flyger.”

_dscf3893

Dagmakeup
”Jag använder Lancôme DreamTone varje dag, den korrigerar mörka fläckar och färgoregelbundhet som jag får då och då. Jag använder alltid Lancôme Star Bronzer, den är lätt och håller länge och ger ett naturligt glow när som helst. Sen gillar jag Juicy Tubes, absolut i alla färger! Jag brukar inte ha mascara på dagtid.”

Festmake
”Jag väljer Teint Miracle-foundation från Lancome – den är så lätt, det känns som om jag inte har något på huden men trollar ändå bort oregelbunden färg på huden. Den ser även till att huden håller sin fuktighet. Sen avänder jag Hypnôse Drama-mascara. Den är mjuk, du kan ta på mycket utan att den klumpar eller kletar … Och så har den en superbra borste. Den gör att det är lätt at kontrollera hur volymiösa fransar du vill ha. Star Bronzer för glowet, och makeupen från Lancôme äslkar jag, den går verkligen att leka med och förändra beroende på vad du är på för humör.”

_dscf3906

Doft
”Ô de Lancôme. Det är en vacker doft, jag har den hela tiden. Den är lätt och fräsch, den tar aldrig över – den är vädligt sensuell vilket jag tycker är attraktivt.”

Rengöring
”Hemma så gillar jag Eau Micellaire Douceur och Mousse Eclat clenasern, båda från Lancôme.”

_dscf3907