Turkiska Lian Kebuki är modekonsult och grundare av Luxuryshoppers.net och har en fantastik stil. För STYLEBY öppnar hon sin semesterpackning!

Lian Kebudi 

SEMESTERMÅL
”Varje sommar tar jag alltid lite semester på Maca Kizi i Bodrum, Turkiet. Gillar också Bozburun. Utanför Turkiet är St Tropez en favorit. Förra sommaren åkte vi en weekend till Francis Ford Coppolas Palazzo Margherita i Bernalde, Italien. Dit åker jag gärna igen!”

PACKNING
”Så många baddräkter som möjligt. Solglasögon, böcker, sandaler, solskydd, kroppsolja, kaftaner. Jag tar alltid med mig vita T-shirts och jeansshorts, enkla plagg som är bekväma. Accessoarer i guld klarar jag mig inte utan, och min clutch från Mehry Mu är perfekt för kvällarna.”

STRANDMÅSTEN
”Solkrämen är alltid med. Men det är också Monoi Body Oil från Nars. Solglasögon och min panamahatt är två måsten, och även en avkopplande bok är perfekt att ha en dag på stranden. Sedan lånar jag gärna min mans stora skjortor.”

SOLGLASÖGON
”Svarta Ray-Ban Wayfarer solglasögon. De funkar till allt, så det blir oftast dem jag använder. Men jag packar alltid med mig ett par från Dolce & Gabbana och ett par från Alexander Wang utifall att.”

SKOR
”Jag hatar flipflops och använder aldrig det, men jag älskar platta sandaler. Jag är trogen mina favoriter från Gianvito Rossi och Alaïa.”

SEMESTERKÖP
”I Bodrum finns det gott om vackra färgglada tyger, så jag köper alltid med mig någon kaftan och stora vackra kuddar till min trädgård.”

SEMESTERUNDERHÅLLNING
”Ipad, Iphone och min kamera åker alltid.”

Psst! Nu kan du prenumerera på STYLEBY Beautybox – mer information hittar du HÄR!