Modejournalist Agnes Grefberg Braunerhielms 5 beautyfavoriter

Hon är mån om en perfekt bas men är inte rädd för att experimentera med färger. Här är modejournalist Agnes Grefberg Braunerhielm 5 beautyfavoriter!

Agnes Grefberg Braunerhielm, modejournalist

1. Stylinglotion, Pureology Pure Volume Blow Dry Amplifier, 360 kr. ”Mitt hår vill gärna lägga sig platt som en slickad katt, men inte om jag använder den här.” 

2. Pure Volume Blow Dry Amp 360 kr (1) kopia

2. Doft, Etat Libre d’Orange Putain des Palaces EdP 50 ml/850 kr. ”När jag tillbringade julen i Paris kastade jag mig över den här parfymen – otvättad, bärnsten- och violpudrig. Det känns som om mitt namn står skrivet på den …”

Putain des Palaces

3. Ögonskugga, Urban Decay”Relish”, 190 kr. ”Röd ögonskugga är perfekt för att sminka bort nämnda utekväll under ögonen.” 

3605971464782_eyeshadow_relish_swatch

4. Primer, Chanel Le Blanc de Chanel  Multi-use Illuminating Base, 475 kr. ”Primer och highlighter i ett som faktiskt funkar – det vill säga den döljer gårdagens fest under ögonen.” 

1

5. Borste, Benefit Hoola Bronzing & Contouring Brush, 265 kr. ”Den perfekta borsten för både puder och foundation – så snygg att den blir ett samtalsämne på tjejtoan.”   

3benefit-bronzing-counturing-brush-265kr

Följ med STYLEBY på modefestival i oktober – säkra din biljett nu (så får du den till ett bättre pris)!

NUVARANDE Modejournalist Agnes Grefberg Braunerhielms 5 beautyfavoriter
NÄSTA Veckans sommarlook – perfekt för lata dagar (i solen)!