Följ med modefotografen Alexandra Nataf som bor i New York till hennes favoritdestination Sydney och inspireras av hennes packning och resmål.

Häng med modefotografen på allas läppar – Alexandra Nataf till hennes favoritdestination Sydney. Här är hennes sommar-måsten!

FullSizeRender-4

Alexandra i vintagehatt och bikini från Matteau Swim.

RESA ”Jag var nyligen i Sydney för första gången och blev helt förälskad! Det blev en av mina bästa resor någonsin. Varje dag bestod av bad, skratt och bilfärder längst kusten tillsammans med min vän och kollega, stylisten Ilona Hamer – hon är från Sydney och visade mig så klart alla sina hemliga hotspots.”

817114_in_xl

Robert Clergerie’s ‘Gigy’ slides

SEMESTERSTIL ”När jag är på semester oavsett om det gäller min stil eller min rutin så är jag väldigt low-key och avslappnad. I New York är livsstilen intensiv och ibland tröttsam, och så fort jag är på semester – ÄR jag på semester och kopplar av!”

Nataf_

SKÖNHETSRUTIN ”Jag smörjer mig med Niveas solskyddskräm (bara den doften är så mycket semester) mellan bad, och före middag fönar jag håret med lite hårserum – sedan är jag klar! Sol och saltvatten är nästan allt man behöver under sommaren.”

TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR

0810-GL-FB105.08

SOMMARPLAGG ”Avklippta shorts från Levi’s, sandaler som passar både dag och natt, och min baddräkt från Matteau Swimwear.”

1135507_1

PACKNING ”Enkelt – 10 vita T-shirts från Quality Mending, ett par linnebyxor som enkelt kan slängas på över baddräkten och en stickad sommarklänning från antingen Zara eller Totême. Allt kan mixas och matchas med varandra.”

0510-SE-BY08.02

Läppbalsam, Dior, 265 kr.

DOFT ”Jag älskar eteriska oljor och blommiga dofter. Min parfym är skräddarsydd av Claudia Vicens de Pablo som gör parfymer på beställning i sin ateljé Tramuntana i Paris.”

TIPS! GÄSTA STOCKHOLMS NYA STORA MODE- OCH SKÖNHETSFESTIVAL – STYLEBY KOMMER ATT VARA DÄR!