Popkungen fyller 60 år i höst – BOSS hyllar Michael Jacksons med specialkollektion!

BOSS hyllar Michael Jacksons med specialkollektion!

I augusti släpper BOSS en nyutgåva av den ikoniska kostym som Michael Jackson bar på omslaget av albumet, ”Thriller”. Kostymen är framtagen för att fira stil- och popikonen Michael Jacksons, på vad som skulle ha varit hans 60-årsdag och kostymen finns endast i 100 numrerade exemplar. Dessutom innehåller specialkollektionen tre unisex t-shirts med motiv som innehåller ikoniska stunder i Michael Jacksons karriär.

Kollektionen finns till försäljning från den 29 augusti som var Jacksons födelsedag, både online och i utvalda BOSS-butiker runt om i världen.

Andra tillfällen där Michael Jackson har essat stilmässigt!

Michael Jackson var en mästare på att få glittriga toppar och ibland även hela kostymsätt i glitter att se coolt ut. Han bar ofta kortare jackor (som är en stor trend i höst) tillsammans med härliga skjortor i siden. Men mest känd stilmässigt är han för sina bandjackor som förhoppningsvis alltid kommer att refereras tillbaka till kungen av pop!

 


TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden medfantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR