De stilsäkra tvillingarna Mary-Kate & Ashley Olsen driver sedan 2006 STYLEBYs favorit märke The Row – ett märke som erbjuder tidlösa kvalitetsprodukter. För GPS Radar berättar systrarna Olsen om The Row!

THE ROW – Mary-Kate & Ashley Olsen

Mary-Kate & Ashley Olsen

”Systrarna Olsen på 2017 CFDA Awards”

Är The Row en förlängning av er personliga smak? eller såg ni ett hål på marknaden?

Mary-Kate Olsen: ”The Row är inspirerad av kvalitet och passform. Och vad vi ville ha, var inte tillgängligt på marknaden vid den tiden. Konceptet kvalitetsprodukter kan sälja även utan logga.”

Ashley Olsen: ”The Row startade med tanken på den perfekta T-shirten. Vi såg ett behov på marknaden för klassiska plagg som hade den perfekta passformen och var av högsta kvalitet.”

Ni har butiker i LA och i NYC… men de känns mindre som butiker och mer som hem. Varför valde ni det tillvägagångssättet för att presentera er värld? 

Mary-Kate Olsen: ”Arkitektur är en annan passion för oss. Vår utrymme dikterar våra butiker, och butikerna dikterar inte utrymmena.”

Ashley Olsen: Vi ville ta tillfället i akt att presentera The Row för våra kunder på det sätt som vi hade tänkt oss. Det handlade aldrig bara om att bara handla.”

The Row-Mary-Kate & Ashley Olsen

Många begåvade designers visar i Paris (och ni har visat där tidigare) är det fortfarande viktigt för er att fortsätta presentera ert arbete i USA?

Mary-Kate Olsen: ”Det är viktigt för The Row att vara trogen mot våra kunder. Vi visar internationellt när det är tid för det.

Ashley Olsen: När vi presenterar våra kollektioner visar vi ett sammanhang som är meningsfullt för den säsongen och för våra kunder, den platsen kan vara var som helst.”

Vad skulle ni säga skiljer ert varumärke från andra?

Vi är konsekventa. Hittar inte på trender. Vi tror inte att vi är trendiga. Vi gör vad vi gör och tittar ständigt framåt.”

Läs hela intervjun med Mary-kate och Ashley Olsen för GPS Radar här

TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR

foto IBL