En av sommarens största trender kräver lite extra hudvård. Matcha den magkorta toppen med lyxiga kroppsprodukter som gör huden redo att visas upp!

Det kan kännas ovant att plötsligt exponera mittenpartiet, men egentligen har fokus bara flyttats från de bara benen. Innan du gör trenden till din kan lite extra skön kroppsvård göra ”det stora avslöjandet” mer bekvämt. Men glöm situpsen, för att få en timglasformad midja är det statisk träning som gäller. Balansövningar, ”plankan”, yoga och pilates stärker bålen, gör att du får snygg hållning och spänner åt din inre, helt naturliga korsett.
Dagens kroppsvård är så tekniskt avancerad att den även i viss mån kan påverka silhuetten. Börja med en skrubb i duschen, till exempel Spa Of The World Mediterranean Sea Salt Scrub, 75 kr, för att avlägsna döda hudceller och grunda så att hudcrèmerna sedan kan penetrera bättre. Blodcirkulationen kommer också i gång och gör att huden ser friskare ut. Beauté Pacifique Corpus Paradoxe, 569 kr, är en multiprodukt som ska göra huden fastare och hela kroppen slankare.
För mer specifika problemområden med celluliter, smörj med Biotherm Celluli Eraser, 465kr. Ett makeupartist-knep för en avsmalnande effekt är brun utansol. Dior Bronze Self Tanning Jelly Body, 505 kr, torkar snabbt och ökar brännan gradvis.
Glöm inte heller att även om du bara ska visa små glimtar av huden så är det viktigt med skydd. Gradual Glow Hydrating Body Milk, 369 kr, ger en smickrande lyster. Och efter en dag i solen är det viktigt med vård, ACO After Sun Gel Cream, 51 kr, återfuktar och ger en extra boost till brännan.

TIPS! STYLEBYS BEAUTYBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

foto JASON LLOYD-EVANS

NUVARANDE Lita på magkänslan i en av sommarens hetaste trender
NÄSTA Calvin Klein – läs storyn om märket!