London Fashion Week: Foppa-tofflan blir mode!

Varsågod – det bästa från måndagen på London Fashion Week! Mest häpnadsväckande: Peter Forsbergs sko har lyckats nästla sig in på catwalken i Christopher Kanes regi.

SNACKIS
Burberry slog två trendflugor i en smäll: Först en mixad visning (män och kvinnor tillsammans) och dessutom ett see now buy now-upplägg som alltså betyder att plaggen finns tillgängliga nu på Burberry.com. Kollektionen var inspirerad av Virgina Wolfs fantastiska ”Orlando” och bjöd på mycket mönster, lager på lager-styling, pyjamasplagg och en upplöst könsuppdelning.

hbz-ss2017-burberry-39
hbz-ss2017-burberry-18

FRONT ROW-HIT
Cara Delevigne visade vart skåpet ska stå när hon anlände till just Burberry-visningen. I en svart gothdröm med tillhörande pandamakeup såg hon magiskt cool ut .

cara

FULSKO BLIR FIN
Efter pooltofflan, Birkenstock-sandalen och gubbslippern – nu kommer Foppatofflans femton sekunder i rampljuset. Christopher Kane lyfte fram denna utskällda sko, försedde den med stenar och skickade ut den på catwalken. Reaktionerna lät sig inte vänta – räkna med Crocks på var kvinnas modefot i vår.

kane

KLÄ PÅ KLÄNNIGEN
Att klä på klänningen med tröja och/eller byxor är en trend i höst – men den fortsätter in i våren, trots den varmare årstiden. Roksanda Ilincic var en av av alla som fortsatte på det spåret med en härlig kollektion, full av blanka plagg som gjorda för lager-på-lager-styling.

_luc0072
roksanda

NUVARANDE London Fashion Week: Foppa-tofflan blir mode!
NÄSTA Enkla steg till den perfekta röda ögonskuggan!